Ágfalvi vezetéknévhez milyen ez a keresztnév?
Már hosszú évek óta eldöntöttem, hogy a kislányom Elena lesz, teljesen odáig vagyok ezért a névért. Szerencsére az apukának is tetszik :) Azonban másoktól kaptunk olyan visszajelzést, hogy a vezetéknévhez nem a legjobb választás, nem illik össze, miért nincs benne ékezet, túl idegen, túl hosszú, rövidebb illene.
Kicsit elbizonytalanodtam bevallom, hogy valóban mennyire cseng jól együtt.. Egyébként jelenleg külföldön élünk, de a következő 3 évben biztosan hazaköltözünk, így olyan nevet szeretnénk, ami külföldön és otthon is használható.
Tetszik még a Léna is, de az manapság nagyon gyakori, az Elenat picit különlegesebbnek érzem. De talán még nem túl furcsa.
Nektek mi a véleményetek?
Azon kívül légyszi, hogy így hívták Ceausescu feleségét :D
Hát, mindenkinek más a bogara nevek terén... én pl. ritmuspárti vagyok. :) Úgy adnám a nevet, hogy
Ágfalvi Heléna
tá-tá-ti ti-tá-tá
Azzal szemben, hogy Ágfalvi Elena, tá-tá-ti ti-ti-ti
Szerintem nem rossz
Ismerek Ágfalvi Etelkát..teljesen hasonló modernebbnek számító a választásotok, nem hangzik rosszul az Etelka sem ( nyilván idősebb nőről beszélek)
Az áktalatok választott nèv ( sem) nekem nem tetszik egyébként, de ez nem is volt kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!