Hagyjátok a falat összefirkálni a gyereknek?
Csak nekem fura ez nagyon? Mivel 2.5 éves kisgyerekem van sok helyre megyünk, sok barátja van, és több helyen látom az összefirkált falat, összematricázott bútorokat. Ti is hagyjátok, csak nekem fura?
Persze most nem arról van szó, amikor nem figyelsz a gyerekre 2 percre és mondjuk összefirkálja a falat, ilyen egyszer nekünk is történt, hála ég mosható festék, nyom nélkül lejött a ceruzafolt. Hanem ahol konkrétan a fél ház össze van rajzolgatva és látszik hogy nem egy fél perc csend eredménye, sőt, sokan még mondják is, hogy 3-4 évig ki sem festenek, mert addig úgyis rajzol a gyerek a falra, majd ha már nagyobb lesz megcsinálják.
Ez csak nekem fura? Én nem engedem a gyereket a falra rajzolni, van színezője, papírjai, rajztáblája..
Dehogy hagyom.
Nemet tudni kell mondani.
Én sem engedem.
Nekem gyerekként volt egy firkafalam, de apuék meséltek, hogy a felnőttek jobban élvezték, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!