Miért nem lehet a GYES legalább annyi mint a minimálbér?
Figyelt kérdés
annyira nevetséges hogy még egy politikus 5millót kap havonta,addig egy gyesen lévő anyuka 20.000!!??
normalizálódik valaha a helyzet szerintetek?
2008. dec. 3. 15:25
1/9 anonim válasza:
25e et:)épp tegnap kaptam, ne is mond, s annyi kiadás van....férjem sokat melózik több helyen ezért maradhattam itthon...nagyon igazságtalan sztem is, de sajna nincs mit tenni.
2008. dec. 3. 15:26
2/9 anonim válasza:
Nagyon jó lenne. Az állam elvárja, hogy szüljenek a nők, de ilyen kevés pénzből nagyon nehéz. Valamit igazán kéne tenniük.
2008. dec. 3. 15:27
3/9 anonim válasza:
Mert akkor több lenne, mint némelyik GYED. Akkor azzal is csinálni kéne valamit. Nekem a GYED-em 43 ezer. Abból se lehet megélni, ráadásul egyedül nevelem a fiam, apuka nem fizet egy petákot sem.
Amúgy tényleg felháborító, hogy egyesek milliókat keresnek, mi meg éljünk meg pár fillérből.
De mi még örülhetünk itthon, hogy van ez a lehetőség, mert külföldön már pár hónap után sipirc vissza dolgozni. Inkább örüljünk annak, hogy ennyi van.
2008. dec. 3. 15:29
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem kéne örülnünk hogy ennyi van!mert igaz hogy külföldön fél év és sipirc,de ott fálmillio a minimálbért!!azért szivesen megnézném a kedves miniszterek hogya élnének meg gyerekkel együtt ennyiből!szerintem ez bazi megalázó összeg!!
2008. dec. 3. 15:35
5/9 anonim válasza:
A kérdező a kommentjében teljesen igazat mond, és én még annyit hozzátennék, hogy külföldön az állam biztosan ad a biztonságos és ELÉG FÉRŐHELYES bölcsödékre is! Én hová tenném a picimet zéró segítséggel. Vinném be a munkahelyemre?
2008. dec. 3. 15:56
6/9 anonim válasza:
Én sem mondom, hogy jó, hogy ennyi van, szerintem én eléggé érzem annak a súlyát, hogy milyen kevés ez a pénz. De ettől még nézhetem optimistán, hogy legalább itthon lehetek két évig, és nem kell fél év/hat hét (van ahol csak annyi) után visszamennem dolgozni és idegenre bízni a gyerekem, és ráadásul 3 évig fenntartják nekem a munkahelyemet és visszamehetek. Igazságtalan, hogy mások havi milliókat keresnek, mi meg csak ennyit kapunk, de az is igaz, hogy ennek teljes tudatában vállaltuk, hogy babánk lesz. Ettől függetlenül persze azt mondom, hogy az államnak minden lehető módon támogatnia kéne a gyerekvállalást, de azt is lássuk be, hogy ez nem egy gazdag ország. Sajnos azonban ezt csak a közembereknek kell belátni, a politikusok nem egészen úgy élnek.
2008. dec. 3. 15:57
7/9 anonim válasza:
szerencsések, akik visszamehetnek. Veszélyeztetett terhes vagyok. Még az elején közölték, ha elvetélek, repülök. Szerencsére a baba megmaradt, így mondták, hogy 3 év múlva repülök...
2008. dec. 3. 16:00
8/9 A kérdező kommentje:
relatíve kinek nem gazdag ország!!nekünk azt mondják hogy nincs pénz gyes emelésre,de havi milliós gázsikra van!!van itt pénz,nem is kevés,csak az hozzánk már nem ér el,ment fenn lesápolják!!!
2008. dec. 3. 16:06
9/9 anonim válasza:
Ez Magyarország..
Én is mindig azt mondom, hogy ha onnan fentről valaki megmutatja, hogy kell megélni havi 50.000 ftból, és megy neki, akkor utána nekem is menni fog..
Amúgy szerintem is röhejes, hogy többen kell megélnünk kevesebb pénzből...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!