Hogy bìrjàtok az èjszakàzàst?
Azokból az időszakokból töltekezek, amikor kicsit jobb. Meg amikor ennyire borzasztóan sokszor ébred a lányom, akkor ha magam mellé veszem a nagy ágyban és összebújunk, akkor valahogy mindig egy kicsit jobb (csodára ne gondolj, de az óránkénti helyett kétóránkénti ébredés igenis nagy különbség). Nem tudom, te ilyesmivel próbálkoztál-e.
Illetve én még szoptatok, szóval nagyon magabiztosan mantrázom magamban, hogy 300 mg koffein/nap a limit, szóval megihatok két eszpresszót és két zöld teát is a nap folyamán, az úgy segít átevickélni két éjszaka közti időt.
Nálam pont ugyanez van a 14 honapos fiammal, fél éves kora óta. Amikor jobb akkor 2x ébred, reggel 6ig. 7nel tovabb még nem aludtam miota megvan :D szerencsére most már jól birom, de az elején volt, hogy egy felkelésnél neki estem a tvnek és csupa kék zöld folt lettem.
Amikor jobb az este akkor több kedvem is van barmihez igy, igy kinti programot csinálunk stb és próbálok feltöltődni ezalatt.
Amikor egy hete nem alszok már kb semmit akkor kinzasnak erzem. Mindig mire el aludnék, már sír. Elég kemény de túl kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!