Anyukák! Hogy bírjátok az éjszakázást?
4es vagyok
Nekem a nagy 1.5 éves korában jó 2 hónapra felcserélte a nappalt az éjszakával. Egész éjszaka fent voltunk, volt mikor reggel 9kor aludt el és délután 5kor kelt. Nem tudtam mit tenni, magától rendeződött a dolog. De majd belepusztultam, nem is csak a fáradság, hanem alig volt kapcsolatom felnőtt emberrel.
Most 8 hónapos a babám. Az elején tök jól bírtam, szerintem azért, mert hozzá voltam szokva: egyetem alatt sokat éjszakáztam tanulás, vizsgák, esti munka miatt, majd olyan volt a munkám (szabadúszó fordító), hogy sokszor feszített volt a tempó, és bizony éjszaka is a gép előtt kellett ülnöm.
Aztán 3 hónapos korában elkezdte átaludni az éjszakákat a kislányom, akkor jött két nyugis hónap, féléves kora óta viszont katasztrófa az alvása. Ha csak 5-6-szor kel egy éjjel, az jónak számít. És csak a cici nyugtatja meg.
Így már azért kezdek fáradni, egyre nehezebben kelek fel hozzá éjjel és belealszom a szoptatásokba, az elején nem volt ilyen.
Napközben viszont továbbra is jól bírom, csak éjjel, illetve reggel érzem a fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!