Minden esetben az anya feladata minden megszervezése?
Tudni kell rólam, hogy olyan szinten szociális fóbiám van, hogy nem bírok anyámékon kívül vendégeket fogadni, vendégségbe szeretek menni, de ott is utálom, ha velem kezdenek el beszélgetni. Szeretem hallgatni az embereket, de ha sokan vagyunk és valaki hozzámszól mindenki előtt, lever a víz... Esküvőnk is azért nem volt 'rendes', mert nem bírom elviselni, ha mindenki engem néz, velem foglalkozik, 'szerencsére' férjem is hasonló beállítottságú... Na most az a dilemma, hogy most lesz egy éves a lányom. Az már tervbe van, hogy az én szüleimhez elmegyünk azon a hétvégén, ezt meg tudtam szervezni, mert pont akkor mentünk volna úgy is, így ott szülinapozunk. Viszont a férjem családjával semmi nincs megbeszélve (anyóssal össze vagyok veszve egyébként, mert semmibe veszi, hogy én vagyok a gyerek anyja, és olyanokat csinál vele/ad neki, amit én tiltok). Ez a családrész nagyobb is, és gondolom elvárnák, hogy nagy szülinapi banzájt szervezzünk, de én életemben nem csináltam még ilyet, és a hideg kiráz és lever a víz ha csak arra gondolok, hogy nekem kettőnél több vendéget kéne fogadnom. Tudom, hogy nagyon szarul érezném magam, stresszben lennék és idegesítene mindenki. Szerintetek mi lenne a megoldás? Mondjam meg a férjemnek, hogy ha akar vendégeket, akkor szervezze meg ő?
Lehet, hogy ez másnak jó hülyeségnek hangzik, és kapom majd az oltásokat, de ez van, ilyen vagyok... Húsvétkor is kikapcsolom a csengőt vagy elmegyek otthonról inkább. 🤦♀️
Igazából most simán ráfoghatod h Covid van, nem lesz nagy összeröffenés.
De muszáj lesz hozzászoknod a dologhoz.
Mellesleg nem értem én sem h most az emberek zavarnak, vagy csak te utálsz szervezni.
Mert a leírásodból (te szeretsz menni, az is ok ha a férjed szervezi) nem az jön le h bajod van az emberekkel.
Inkább az h így a férjedet lehet szapulni ha valami nem úgy jön össze/nem tetszik a rokonságnak.
Ha beléd akarnak kötni, beléd fognak. Akár te rendeled a t{rtát, akárnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!