Ha én egy félénk nő vagyok elképzelhetőek ezek a dolgok?A fiaim úgy érzem nem tudom megnevelni nem tudok kemény lenni velük és tekintélyt parancsoló.
2 dolog törtenhet.
Az egyik, hogy ezt a tanult mintát viszi tovább, de ne állj meg magadnál, ha ezt viszi tovább, akkor ő is lekezelheti a nőket, lehet asszonyverő, elnyomó a jövendőbeli nőivel.
A másik ami történhet, hogy védeni próbál majd (ekkor a fąszfej férjed őt is megveri) és kialakul egyfajta dac ezzel az életformával szemben, és kifejezetten pacifista ember lesz, aki mindig védi az anyját, a nőket, a gyerekeket. Ők azok akik azt mondják, hogy őket mindig verték, sose ütnék meg a saját gyereküket.
A harmadik extra ami történhet, hogy elmenekül ebből a környezetből amint tud, és büdös életben nem látjátok többé (tök jogosan).
Miért is maradsz együtt valakivel aki bántalmaz, bántalmazni fogja a gyereket, de ha esetleg őt nem üti meg, akkor is tönkre teheti a személyiségét. Ennyire nem lehet valaki gyáva, védd meg legalább a gyereked.
Te csak hülye vagy.
Nem csak tekintélyelvű nevelés létezik. Ha jó mintát lát, az erőszakot minél kevesebbet, akkor nem lesz erőszakos állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!