Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha én egy félénk nő vagyok...

Ha én egy félénk nő vagyok elképzelhetőek ezek a dolgok?A fiaim úgy érzem nem tudom megnevelni nem tudok kemény lenni velük és tekintélyt parancsoló.

Figyelt kérdés
A gyerekeim apja megvert,létezhet h.ha felnőnek a fiaim ők is kémények lesznek velem leszidnak terrorban tartanak és megütnek ha valami nem tetszik.Leteszteltem a fiam kivettem a játékot a kezéből és felemelte a hangját velem.
2021. febr. 12. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog törtenhet.

Az egyik, hogy ezt a tanult mintát viszi tovább, de ne állj meg magadnál, ha ezt viszi tovább, akkor ő is lekezelheti a nőket, lehet asszonyverő, elnyomó a jövendőbeli nőivel.

A másik ami történhet, hogy védeni próbál majd (ekkor a fąszfej férjed őt is megveri) és kialakul egyfajta dac ezzel az életformával szemben, és kifejezetten pacifista ember lesz, aki mindig védi az anyját, a nőket, a gyerekeket. Ők azok akik azt mondják, hogy őket mindig verték, sose ütnék meg a saját gyereküket.

A harmadik extra ami történhet, hogy elmenekül ebből a környezetből amint tud, és büdös életben nem látjátok többé (tök jogosan).

Miért is maradsz együtt valakivel aki bántalmaz, bántalmazni fogja a gyereket, de ha esetleg őt nem üti meg, akkor is tönkre teheti a személyiségét. Ennyire nem lehet valaki gyáva, védd meg legalább a gyereked.

2021. febr. 12. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te csak hülye vagy.

Nem csak tekintélyelvű nevelés létezik. Ha jó mintát lát, az erőszakot minél kevesebbet, akkor nem lesz erőszakos állat

2021. febr. 12. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Melyik gyerek nem lamentál, ha kikapod a kezéből a játékot? Hagyd el a fiaid apját, akkor nem fogják látni ezt a "jó" példát, hanem azt, hogy egy nővel nem lehet ezt megcsinálni.
2021. febr. 12. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd el azt a kutyat, a fiadat meg neveld meg ameg nem keso.
2021. febr. 15. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbálom .
2021. febr. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!