Melyik fiú név a legjobb szerintetek? Nálatok mi lenne a sorrend?
Párommal ezek a nevek tetszenek nagyon nekünk: Barnabás,Norbert,Alex
Mihályi vezetéknévhez kéne. :)
Hát ízlések és pofonok nyilván. Nekem az Alex nem tetszik, viszont a Mihályi Barnabás és a Mihályi Norbert nagyon jól hangzik :)
Egyébként egyik sem túl kirívó név, egyikre se kapnám fel a fejem, hogy hű de rettenetes, itt inkább tényleg az számít, hogy kicsit a modernebb (Alex) vagy konzervatívabb (Barnabás) vonal tetszik-e jobban nektek.
Először a legutolsó dolog lenne hogy GYk-n kérdezzem meg hogy kinek mi tetszik mert úgy is az számít ti mit éreztek itt csak összezavarnak.
"M" hez a "B" illik a legjobban. A Barnabás mellett nézzetek meg még pár "B" kezdő betűs nevet. Alex a legkevésbé tűz és víz.
mi anno az egész magyar adható névlistát átnyálaztuk :) jó móka
Barnabás szuper
Norbert nekem rossz emlék
Alex helyett én Sándort adnék
Alex a legszebb mindközül. Sajnos a leendő kisfiam már nem kaphatja, mert párom is Alex. Nem szeretném ugyanúgy hívni őt is, úgyhogy poénból mindig csesztetem, hogy "lenyúlta" a gyermekünk nevét. 😏
Nehéz szép fiú nevet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!