Mégis mi értelme van annak, hogy a nők itt kérdezgetik, hogy ez most pozitív vagy negatív teszt, meg hogy ki hanyadik dpon van? Meg annak mégis mi értelme, hogy idő előtt tesztelgetnek, tünetekről kérdeznek?
"Van aki a párjával se nagyon tud erről beszélni azon túl h megnézi és nyugtázza h nem egyértelmű.
Olyat is hallottam h a férj megkérte a feleségét, hogy ne mutogasson neki bizonytalan eredményeket, csak ha már erős a két csík."
De ilyen férfinak mégis miért kell szülni? Ha a párjával nem tud ilyeneket megbeszélni?
#5 vagyok
A férfiakat nem érdekli azért napokon keresztül napi 10x a téma.
A nőket (legalábbis némelyiket) viszont igen.
Szóval ide írogatunk :)
A 90%-a a kérdezőknek rosszul védekezik vagy sehogy és szerintem egy "szerintem nem" válasz valamennyire megnyugtatja. Egész egyszerűen f*snak, hogy teherbeestek.
A maradék 10% szeretne gyereket és reménykedik, hogy a válaszadók bíztatják, hogy terhes.
Szerintem..
Attól senki nem lesz terhes, hogy én itt azt írom válasznak, hogy ha szurkál a hasa, akkor terhes... nem attól terhes.
Hogy ki hányadik dpo- n van és hogy bírja... agyfaaszt kapok. Ráadásul 10bol 9nek meg is jön, a kérdező meg aki ezen éli ki magát gratulálgathat annak, aki odamegy dicsekedni, de hogy magának a kérdezőnek , még olyat nem láttam hogy sikerült volna....
A tüneteket meg beképzelik 99%ban.
Minden hónapban van bélmozgásuk, de most kiírják, hogy jelenthet-e terhességet. Kész.
Másik amikor részletes leírást adnak a különböző testnedvekről, hányni tudnék.
És amikor kiemeled, hogy hülyeségeket kérdeznek, töröltetik a választ, neked állnak, hogy mit képzelsz vagy elmondják hogy azt kérdeznek amit csak akarnak ( bezzeg Te nem válaszolhatsz azt amit
gondolsz, mit képzelsz 😂)
Egyébként ma csináltam gulyáslevest, szerintetek jó lett? 😉
Nyomorultak, azért.
Ha még valaki ennyire rá van kattanva a gyerektémára, hogy napi 10x ezen pörög, akkor akkor ideje lenne keresni hobbit, mert nem normális.
Azoknak se a gyakori kérdéseken fog összejönni...
Orvoshoz kell menni. Ha nekem évekig nem jön a gyerek, nem itt fogom megtágyalni az aktuális folyásom milyenségét, arra mérget vehettek.
+ Akik nem tudják ezeket a dolgokat a párjukkal megbeszélni, talán nem a jó partnerrel próbálnak gyerekét vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!