Hogy viseli aki egyedülálló, és állapotos?
Figyelt kérdés
Hogy viselitek egyedül ezt az időszakot?
Tapasztalatok érdekelnének.
2021. febr. 5. 21:16
1/5 anonim válasza:
Pont úgy terhes, mint aki párkapcsolatban él. Fizikailag nem változik semmi. Vagy hogy érted? Lelkileg? Ha már a férfi és a nő lefeküdt védekezés nélkül, annak ez az eredménye, a döntésnek meg következménye van. El kell viselni és megpróbálni a lehető legjobb anyának lenni.
2/5 anonim válasza:
Gondolom bevetted te is a szöveget: "nem a papír számít"
3/5 anonim válasza:
Köszönöm jól. Csak már menni nem bírok. 😅Mindjárt töltöm a 39et. Én így vállaltam,nem érzem magam rosszul,sőt... 😊
4/5 anonim válasza:
#2 mert ugye arra nem láttunk példát, hogy valaki papír ide vagy oda lelép (de).
5/5 anonim válasza:
Hullámzóan, és szülés után is így maradt, a mai napig (nagycsoportos óvodás). Volt/van, hogy örülök, hogy nem kell(ett) pluszban még egy férfival és párkapcsolattal is foglalkoznom, megfelelni az elvárásoknak, kielégíteni a különböző igényeket. De volt/van olyan is, hogy hiányzott/hiányzik, hogy legyen mellettem egy szerető, támogató társ, a gyerek mellett apa... Emlékszem, rossz érzés volt úgy menni mindenhová terhesen, hogy más kismamák mellett ott volt a párjuk, aki láthatóan örült nekik és a születendő babának, óvta, szerette őket, gyengéden bánt velük stb., én meg mindig egyedül, senki nem törődött velem, ha épp egy kicsit jobban felpakoltam, akkor nagy hassal cipekedtem meg ilyenek. Olyan "elárvultnak" éreztem magam. Jó lett volna, ha legalább itthon velem lett volna, hozzábújhattam volna, érezhettem volna a megnyugtató közelségét, de az sem. Ezek egy érzékenyebb állapotban elég fájóan tudnak hatni, de hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!