Lehet a gyerekem neve Brúni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 15:11
1/11 anonim 

válasza:

Ha komolyan kérdezed, Brúnó lehet, és becézheted Brúninak.
3/11 anonim 

válasza:

Brúnó lehet, azt becézgetheted... "Gyere Brúni lábhoz! Jó kutya!"
4/11 anonim 

válasza:

Az én kisfiamat Brúnónak neveztük el. Bruni,Bruncsi a beceneve. Nekem nagyon tetszik ez a név,illik is hozzá. Volt aki azt mondta kutya nevet adtunk,sok ismerősnek nem tetszett. De mi nem bántuk meg.
5/11 anonim 

válasza:

Az én keresztfiamat is Brúnónak hívják,míg kicsi volt Brunikának becéztük,már nem mert felnőtt férfi vált belőle. Szerintem is szép név,nem gyakori és rá is nagyon illett. Kicsinek azért mert olyan kis csintalan volt,olyan a szeme sem áll jól típus. Felnőttként meg sikeres,tekintélyt parancsoló férfi lett. Szerintem nem kutya név,bár én nem tudok elvonatkoztatni a keresztfiamtól,ő nagyon markáns,mint a neve.
6/11 anonim 

válasza:

Hát utolsó.... Ez is örök gyerek név mint a Bendegúz meg a Bence. Brúnó bácsi. Olyan buci macis. Én nem szurnek ki vele.
7/11 anonim 

válasza:

Bocsánat, én nem tudok elvonatkoztatni, az első kutyámat Brúnónak hívták. 🤷♀️
8/11 anonim 

válasza:

Én nem ismerek ugyan Brúnót,de bejön ez a név. Adnám. Menő.
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem is vagány név a Brúnó! Egyáltalán nem olyan mint a Bence,az tucat. Tetszik. Nem ismerek Brúnót. Eszembe sem jutott eddig ez a név. De most szerelem lett. 33 hetes kismama vagyok és fiút várok
10/11 anonim 

válasza:

Miért vannak leszavazva azok a kommentek, amik szimpátiájukat fejezik ki e névvel?
Komolyan ez az intelligenciaszint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!