Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a tejfakasztó buli?

Mi az a tejfakasztó buli?

Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Ez csak plusz egy kifogás arra, hogy ismét jól le tudják inni magukat a sárga földig a pároddal együtt
2021. febr. 5. 14:08
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
11, azért nem mindenhol sárga földig isznak :D
2021. febr. 5. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanmár, egy alkalom hogy apuka bulizzon a haverokkal. Általában akkor még mikor anyuka a kórházban van. En nem sajnáltam tőlük. Barátaim jól le is itattak a férjem. (Mert nálunk nekem vannak férfi barátaim neki meg az enyémek lettek, mert régről nincsenek).

Anyuka hogy bulizik? Hát kérdező, ahogy akar. Leginkább. Senki semmit nem tilt meg. Szoptatni se kötelező amúgy, bár azért általában mindenki szokott legalább pár hetig. Ha meg valaki szoptat, ihat ha már abbahagyta 🤷🏼‍♀️ Vagy bulizhat pia nélkül. Nem is ertem. Ha ünnepelni akarsz légy kreatív. Mondjuk en örültem az első 3 hétben ha nem ajultam el, annyi vert vesztettem, nekem már az buli volt, ha egy lendülettel kijutottam a wc-re meg vissza.

2021. febr. 5. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Azért, mert bizonyos körökben minden alkalmat megragadnak arra, hogy okkal részegedhessenek le, túlzás azt állítani, hogy ez egy hagyomány. Én még csak itt olvastam ilyenről, ismerőseimtől, rokonaimtól, barátaimtól soha nem hallottam, hogy ilyet tartanának.
2021. febr. 5. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
14 en meg olyat nem, hogy nem. Pedig értelmiségi körökben mozgok és nem is különösebben alkoholista senki. 🤷🏼‍♀️Budapest, Kom-Eszt megye tuti nyomatja.
2021. febr. 5. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Nalunk edesapameknal amikor az ocsem szuletett meg a nagybatyameknal volt sargafoldig ivas meg krvazas tejfakaszto buli cimszoval. Rohadt gaz volt. De mindegyik feleseg tapsolt nekik h mert megerdemlik.
2021. febr. 9. 00:44
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
16 hat aki kuvázni akar annak ez max kifogás. Bármikor fog. Ugyanígy a buli is. Aki bulizni akar máskor is fog. Nem kell ezt ennyire zokon venni.
2021. febr. 9. 09:59
 18/18 anonim válasza:
Éppen ma megyek ilyen "tejfakasztó buliba". Egy székely haverom 4. ygermeke látta meg a napvilágot nemrégiben. A 3. gyerkőce tejfakasztóján is ott voltam. Az éppen beleesett a covid-gyülekezési tilalomba, ennek ellenére voltunk vagy harmincan az Ország minden tájáról, mert ez fontos esemény a székelyek körében. Én csupán "tiszteletbeli székely" vagyok, mert én kezelem a társaság nagy részét, ha elkapja őket valamely nyavalya, ezért befogadtak. Összetartó népség, lehet rájuk számítani.A most ünnepelt új gyerkőc is a leendő kuncsaftjaim között lesz.
2022. jún. 24. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!