Császármetszés után menstruáció? Lentebb írom.
Hello, milyen tapasztalatok vannak császármetszésen átesett hölgyeknél a menstruációval kapcsolatban?
Pár napja telt le a 6 hét, dokinál minden rendben volt.
Szoptatok, az első 2hétben kellett kicsit kiegészítenem tápszerrel a baba étkezését, egyébként folyamatosan szoptatok.
Ma olyan "fájásaim" vannak, mintha meg akarna jönni a menzesz..ramatyul vagyok.
Megjöhet ilyen hamar is szoptatás mellett?
Tapasztalat?
Nekem 8 hónappal szülés után jött meg. 2 évig szoptattam igény szerint.
Alapból erős a menstruációm, 8-9 nap 12 éves koromtól. De a császár utáni első... Az brutál durva volt. Azt hittem, elvérzek. De semmi baj nem volt, beállt rendszeresre.
A szoptatásba nagyon nem zavart be, picit kevesebb volt azokon a napokon a tejem.
De mint írtam, nekem erős, és sokáig is tart.
Nekem az elsőnél kerek 6 hétre jött meg úgy,hogy 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzés. Nem szoptattam,mert valószínűleg érezte a baba,hogy meg fog jönni.
Másodiknál nem sok tejem lett,felesbe kapott anyatejet és tápszert, de 2 hónapos volt mikor először megjött, és onnantól rendszeres volt teljesen.
A harmadiknál most aktívan szoptatok 2 éve, még nem jött meg.
Egyiknél sem volt nagyobb mennyiség,vagy fájdalmasabb,mint előtte. Sőt az első után nekem kevesebb is lett,és nem fajt annyira mint a terhesség előtt. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!