Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek közül melyik...

Szerintetek ezek közül melyik 2 névpár lenne jó ikreknek? Leila Luiza Lívia Manka Maja?

Figyelt kérdés
Na végre sikerült pár nevet kiválasztani az ikreknek,már csak ezek közül kellene választanunk

2021. febr. 4. 15:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Lívia és Maja, vagy Leila és Miléna.
2021. febr. 5. 09:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Lívia, Maja
2021. febr. 5. 15:37
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Lujza + Lívia
2021. febr. 5. 16:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Maja + Leila
2021. febr. 5. 23:01
 25/27 anonim ***** válasza:
66%

A Mankát felejtsd el, és lehetőleg a Leila legyen benne. A többit rádbízom .! Örülök, ha segíthettem. :):) Minden jót, további szép napot! :)

[Nekem csak a becenevem hasonlít a Mankához, de nem kedvelem; nekem kicsit olyan esetlenséget sugall; és ezalapján a név alapján már attól tartok, sokan be is kategorizálnak esetlenként; pedig ezt szerintem nem lenne szabad. | Ja és tehát a másik: Vedd komolyan a gyerekedet. !!]

Na, és tehát most akkor most kívánok szépséges napot !! :):) :)

2021. febr. 6. 20:52
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

Egy másik kérdés alatt valaki írta, lehet, hogy pont a Kérdező itt is, hogy Leila és Manka az iker kislányai. Remélem, még nem lett végleges a döntés, ha te voltál.

Manka helyett akkor inkább javasolnám teljes alakban a Mariannt, és akkor lehetne Mankának becézni, merthogy Mariannka:) Tehát az úgy szerintem szép lenne; tehát légyszi ezt a Manka nevet ezt ne. Nagyon le lennék sújtva; ha ilyen nevet kapnék, főleg, ha a testvérem olyan gyönyörű nevet kapna, mint a Leila. És akkor tök szomorú lennék egész életemben, hogy "Én nem érdemeltem meg?" "Engem biztos nem szerettek annyira, amiért ilyen nevet adtak..." És tehát nagyon szomorú lennék. Amúgy van rá nagy esély, hogyha csakúgy "natúrban", tehát önmagában a Manka nevet kapnám, akkor megváltoztatnám Mariannra, Mariannára, Marinára. Ezek mind szépek, de a Manka nevet azt nem bírnám elviselni, ha azzal kellene élnem. És tehát, ha a testvér Leila lenne; akkormeg főleg rosszul esne, hogy énvelem meg ki lett szúrva egy ilyen névvel. :S:S:S Úgyhogy légyszi, legyen Mariann(a), vagy Marina; az szép nőies mind a kettő; és akkor a Manka pedig legyen megmaradva becenévnek.

2021. febr. 7. 18:43
 27/27 anonim ***** válasza:
53%
Csak ne a Maját
2021. ápr. 15. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!