Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikorra húzódik vissza a...

Mikorra húzódik vissza a vagina szülés után?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 07:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Majd nem hogy eredeti állapotára... ugyanezt írtam én is ha próbálod értelmezni.Ja hogy nem lettem szülés után szűzlány mint amivel itt etetik sokan a másikat? Hát én nem fogom.

Nem szívtam meg semmit....megint nem tudom ezt miből szűrted le.

Érdekes egyébként hogy intim tornáról írsz,közbe meg írod olyan jól összevart a dokid.Csak hogy ugye a hüvely feszessége nem az összevart gáton múlik...😄 ha már intim torna ugye 😆

2021. febr. 3. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem senki nem eteti itt a másikat hogy szűz lányok lettek. Annyit írtak akik lelettek pontozva hogy eredeti állapotára húzódik vissza. Az intimtornát nem csak akkor érdemes csinálni ha valami szarul sült el szülés után nekem nem volt rá szükségem és nem csináltam. De tényleg nagyon jó gyakorlatokat lehet találni amik segíthetnek is mondjuk ha esetleg a kérdezőnek nem úgy alakul.

A stílusodból ha nekem szar akkor legyen másnak is .🙂

Azért mondom ha valaki nincs megelégedve tegyen érte.

Nem azt írtam, hogy azért feltétlenül de igen nem mindegy milyen orvos hogyan varr össze (tágabbra, szűkebbre)

És azt írtam valószínűleg azért mert fiatalon szültem, gyorsabban regenerálódtam ennyi.

2021. febr. 3. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem szar sose volt, még mindig képtelen vagy értelmezni mit szerettem volna írni....
2021. febr. 3. 11:44
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

Hát pedig van olyan, hogy ugyanolyan lesz, sajnalom aki megszivja, de attól még ez nem nagyzolás és kamu.

Genetika, jó életmód, rendszeres szexuális élet és nem 40 evesen kell szülni 😉

2021. febr. 3. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Mert a rendszeres szexuális élet hogy jön a szűk vaginához te agytröszt "napi többször" Krisztike? 😂😂😂😂
2021. febr. 3. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

14 kihagytad a császárt. Szerintem is 30 felett kérésre engedni kéne, mert sajnos legtöbbünk nem a bulizás miatt vár negyvenig a bebivel.

Ja és szex - akinek baj lett ott lent annak baj lett a szexszel is :/

2021. febr. 4. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!