Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eladtam egy terméket, majd...

Eladtam egy terméket, majd megvádoltak hogy csaló vagyok, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Hétfőn eladtam egy Avent márkájú cumisüveg melegítőt, egy nagymamának aki az unokájának vette meg. Ide jött kocsival, én kimentem, a kezembe nyomta a pénzt, ki sem bontotta a dobozt, és már ment is. Erre ma délben felhívott a lánya, hogy az édesanyja tegnap vette (hétfőn) tőlem ezt 8000 forintért, és kapott egy nem működő valamit, és ez nem korrekt tőlem, hogy átverem. Elmondtam neki hogy én úgy hírdettem a terméket hogy fotóval igazoltam hogy működik a termék és ki is próbáltam természetesen, majd ezt lefotóztam. Majd ezután átadta a férjének a telefont aki mindenféle csalónak elmondott, számomra felháborító hangnemben, káromkodva megfenyegetett hogy kirakja a nevemet mindenhova, mert én nem biztosítottam hogy ki lehessen próbálni, így próbálok lehúzni mindenkit, ne nézzem már hülyének, stb (a hölgy egyáltalán nem kért ilyet, természetesen megengedtem volna, ahogy szoktam is. Nem kevés eladáson vagyok túl, tévétől, laptoptól elkezdve sok mindent eladtam már és soha senkivel nem volt gond), és amúgy is 72 órán belül vissza kell vegyem, stb. Végül rám tette azzal a telefont hogy majd akkor az anyósa keresni fog engem mikor hozhatja vissza a terméket. Ti mit tennétek? Rohadtul bánt hogy ilyen hangnemben beszélt velem, és igazából nem tartom korrektnek hogy én egy működő terméket adtam el neki, majd vissza akarja adni mert valószínűleg történt vele valami... (Vagy egyébként csak rosszul próbálják bekapcsolni, de esélyem se volt elmondani mert egyből jött a vádaskodás).

A nagymama egyébként kérte hogy ha eladnék babaruhákat akkor legyek szíves neki szólni, mert megvenné. Megadtam neki a címem, telefonszámom, nem értem hogy lehetnék csaló?!

2021. jan. 27. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet elrontani ezt gépet mert a képek alapján elég egyszerű kis gép,bedugod konektorba beálitod milyen melegre melegítse fel cumisüveg tartalmát azt kész .

Vagy vevönek még sem kell és így próbálja vissza szerezni a pénzét,vagy nem müködött tényleg .

2021. jan. 28. 07:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, nagy számok törvénye alapján te most találkoztál egy kiállhatatlan vevővel, sajnos ez mindannyiunkkal megesik időközönként.

Használt holmi eladása során (nyilván kevesebbért adtad el, mint vetted) semmiféle adóügyi, egyéb kötelezettséged nincs magánszemélyként.

Ha megfogadsz egy jótanácsot, a nagyinak ne adj el többet semmit.

2021. jan. 29. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, tiltsd le a fenébe a számukat.
2021. jan. 29. 12:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Leírtam a nagymamának hogy a lánya valószínűleg rosszul próbálja bekapcsolni, mert hosszan kell nyomni a gombot. Este jött a bocsánatkérő sms a lányától, és nagymamától is...
2021. aug. 30. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!