Mit tehetnék, hogy bírjam az éjszakázást?
Nem kel sokat a fiam, de most alvásborulás van, és néha úgy érzem nem bírom. Feszült vagyok, ideges, sírni kell.
Kétszer kel éjszaka, nincs is ezzel baj, a baj, hogy nem alszik vissza. Hatalmasra nyílt szemmel néz, meg "magyaráz" egy órán át.
Direkt nem beszélgetek vele, nincs fény se kapcsolva, de már nem bírom az éjszakai virrasztást.
Az se működik, hogy beteszem a kiságyába, mert felpattan, rugózik a lábával, csapkodja a rácsokat, nevetgél, játszani akar.
8 hónapos, hatalmas ugrásban van a mozgásfejlődése.
Illetve 7 helyett 6-kor kel újabban, ami az éjjeli virrasztások miatt elkeserítő.
Mit tehetnék, mikor jutunk túl ezen? Az a baj, hogy éjjeli bagoly vagyok, nem tudok 11 előtt elaludni, és ha 7 előtt kelek, akkor tök agresszív vagyok egész nap.
Tudom másoknak ezerszer rosszabb.
Uhhh de megértelek. Én is bagoly vagyok. Nekem szerencsére a fiam is az. 10 előtt 3 hónapos kora óta nem alszik. Ha el is alszik csak “délutáni” szunyát nyom este is.
8 honaposan nekünk is szörnyű volt. Egyetlen dolgot tudtam tenni. Napközben aludtam vele.
A lanyom most lesz 1 ev 2 honapos, egyszer aludt kb 6 orat folyamat, amugy 3 orankent kel. Ejfel utan alszik el szinte mindig, hajnal 3 kor nekiall maszkalni sokszor 5ig.
En ha nagyon faradt vagyok bekapcsolom youtubeon a meseit es azzal elvan, vegszukseg eseten apuka is bekapcsolodik az ebrenletekbe.
4 vagyok
Probald meg nem rosszul erezni magad, en is nagyon szeretem a lanyom, de van, hogy en is mondom neki, hogy ‘nem igaz, hogy minden nap ezt kell csinalnod.’
Mi is elfaradunk.
Köszi szépen, sokat jelent a biztatás nagyon! Nagyrészt boldog vagyok, van jó rutinunk, férjem is beszáll, csak ugye ő dolgozik, és nem várom el hogy keljen.
Megbeszéltük hogy rendszeresen lesz olyan nap, hogy sokáig alszok, viszi a reggelt. Csak lennénk túl ezen. Nem baj ha kel. Aludjon vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!