Melyik név tetszik a legjobban az alábbiak közül?

Ha lányunk lett volna, kincső lett volna. Aztán sógoromék lecsaptak rá.
Petra is tetszik
A többi borzasztó.

Egy megfelelő vezetéknévvel szerintem mindegyik elfogadható.
Személyes ízlésem szerint a Kincsőt nem adnám semmiképp, a Lelle nekem furcsa és nem Balatonlelle miatt, hanem úgy amúgy, ha gondolok egy kislányra hogy "Lelle gyere ide" stb.. Nem tetszik.
Petra, Zsolna és Molli is szerintem rendben van, de a Zsolnát már hallottam Zsolinak becézve, az már enyhén dzsipós beütésű, ezzel vigyáznék.
Málna sose, beszélő nevet nem adnék a gyereknek. Pláne a Málna, egyszer felnőtt is lesz, nehéz fapofát vágni a kormányablakba ha ilyen névvel mutatkozik be valaki. Cuki, meg minden de én az ehhez hasonló neveket háziállatoknak tartogatom.

Kincső- nem szép, nem is hangzik embernévnek, kutyának vagy macskának viszont nagyon jó. Én egy papagájt tudok Kincső névvel. Lehetne helyette Kinga.
Zsolna - férfi névnek hangzik, vagy inkább egy megye vagy falu nevének, lásd Tolna. Plusz könnyen csúfolható, "Zsolti tolna" nekem ez jutott eszembe, ráadásul ha a kölykök meglátják magyar kultúrális örökségünk ékes darabját, Vámpír Ági videóját, akkor a "Zsoli vagyok nem Zoli" megint alkalmat a cikizésre. Lehetne helyette pl.Zsanett.
Lelle - Szintén nem ember név, kutya,macska név, szitén földrajzi vonatkozású, Balatonlelle. Lehetne helyette Lili, Léna, Lara,Loréna.
Petra - normális név, bár nekem nem tetszik és már lerágott csont is, de messze a legvállalhatobb ezek közül. Én inkább Patríciát adnék hasonló stílusban.
Málna - ez csak egy közszó, amit nagybetüvel írtál, ettől még nem lesz név. Szintén kutya vagy hüllőnév.
Molli- Ilyen név nincs, ez csak ez külföldi becenév, így beírva egy személyiigazolványba garantált röhögés. Lehetne helyette Mira, Maja.

" "Zsoli vagyok nem Zoli"
=> Az a malac, Peppa kisöccse 🤣🤣🤣😍😍😍

Kincső, Zsolna és Petra? Nagyon csúnya!
Lelle? Azt hittem, hogy az fiú név!
Málna? Az egy gyümölcs!
A Molli sem favorit, de aranyos név, az a legszebb.

Egyik sem! Válassz szebben hangzó nevet!
Ha nagyon muszáj választani, akkor Lelle, vagy Málna, de amúgy sosem adnám ezeket a neveket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!