Gyermekem tegnapelőtt született,"tűzfoltos" az arcának egyoldali része,mi a teendő?
Azt javasolták itt Pesten kezeljük(a párom vidéki,ott is született meg a gyermek.)
Továbbá volt egy kulccsont törése is. Szűk csatorna,nagy baba,hihetetlenül nagy lett a baba.(majdnem 4 kiló)
A csont meggyógyul,azt tudom
Valakinek van tapasztalata a tűzfolt prognózisáról?
Hogy kezelik?
Itt Pesten a SOTE-n láttam hogy kezelik,többek között.
Nagyon elcsúnyítja sajnos,kislányról van szó,érted....
fiatal apuka...
ui: egyik orvos azt mondta ott lent halványodni fog,a másik ma azt hogy megmarad....
Miután kijött a kórházból,azonnal időpontot akarok kérni a SOTE klinikájára.
Mi a véleményed,tapasztalatod,egyéb?
Kamu mese. Ez a leírás a 6-os hozzászólásban... Vákuum micsoda, erőlködés, te se láttál még szülést az biztos.
Egyébként tűzfolt nem lehet a baba arcán a vákuum miatt mert a fejtetőjét kapják el (vákuummal szültem).
Van egy nálam sokkal fiatalabb húgom, 42 éves volt anyám a születésekor. Nagyon nehéz szülés volt, semmi vákuum, de neki volt egy piros folt a két szemöldöke között, és a felső szemhéjai is bevéreztek, de ezek nem tűzfoltok voltak, néhány hét alatt eltűntek.
Vákuumost cuccot raktak be ,mert nem akart kijönni a baba.
Két rezidens,egy orvos,egy szülésnő,plusz én
Nem látok logikát,ez miért lenne kamu.
Köszönöm a válaszokat,az előző oldalon!
"Vákuumos cuccot raktak be", sztem ezt itt kéne abbahagyni.
Értem én hogy kellenek a kérdések, mert a legtöbben válaszolni vagyunk itt, de legalább ezt a kategóriát irathatnák olyannal akinek van némi fogalma a dolgokról.
Az a baj, kérdező, hogy nem bírod felfogni, hogy a vákuum NEM OKOZ TŰZFOLTOT!
Az egy apró szívó, amit a magzat koponyájának tetejére illesztenek, és azzal SEGÍTIK világra a babát.
Egy nagyon jó találmány, ami rengeteg babának segített már világra jönni. Köztük nekem is.
Ha Kaposváron elakadt a baba, elakadt volna Bp-en is!! És ha a baba a szülőcsatornában van, NEM LEHET császározni, sem visszanyomni!!
Onnantól vagy könyöklés van, vagy vákuum, vagy szülészeti fogó. Mind mumus, de mind szükséges abban a pillanatban!!
Az a baj, hogy nekem az jön le a válaszaidból, hogy egyáltalán NEM értesz a szüléshez. Nem ismered a folyamatát, a felmerülő problémákat, az eszközöket.
Beütött valami rossz (tűzfolt), és most vagdalkozol 0 tudással. Nem kellene. Hidd el. Csak magadat égeted.
És ki az isten áldotta édesanyád állította hogy a vákuum okozza a tűzfoltot?
És amiket leírtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!