Miért vállalnak az emberek szegénységbe gyereket ? (Bőven van elég ember a földön , nem lenne szükség kötelezően potyogtatni.)
Mert tanulatlanok, lusták, igénytelenek, trehányok. A munka büdös, a segély elég arra hogy beleüljenek a meleg szarba és beleragadjanak egy életre. Azt a szerencsétlen gyereket annyira nem tisztelik hogy legalább ne nyomorognia kelljen. Valójában nem szeretetik őket, mert akkor nem tolná ki magából már a 6. at úgy, hogy közben az áramot is lopják. Az ilyen családokban általános feszült hangulat uralkodik, gyakori a családon belüli erőszak. Nem is akarják megszakítani a körforgást, ez egy önmagát generáló folyamat.
Nem véletlen, hogy a fejlett országokban egyre kevesebben, egyre kevesebb gyereket vállalnak. Mert ők előregondolkoznak.
Afrikában meg csak kúrnak ész nélkül, fialnak az éhinségbe, szomjúságba, pedig ők még segélyt se kapnak úgy, mint pl Borsodban.
21 eves vagyok, megvan a munkaviszonyom a csedhez/gyedhez, anyukamnal elek, most akkor en hova szamitok? Soha eletembe nem nyomorogtunk, es ezutan se fogunk.
Regebben anyosomeknal laktam, de az akitol van a baba, na az csinalta a semmire a gyereket. Nekem onallo bevetelem volt es van is😉
Azt pedig nem gondolnam, hogy a gyerekemnek nem kene megszuletni mert nincs autonk/panelba lakok/nem tudom neki megvenni a legdragabb babakocsit.. azt a szinvonalat megtudom neki adni, ami nekem is megvolt gyerekkent. Es tapasztalatbol tudom, hogy tobb mint eleg.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!