A Lorabellát (vagy Larabellát) lehet anyakönyveztetni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 23:04
1/12 anonim válasza:
Csak a Labello-t meg a Libero-t lehet. Ne b assz ki a gyerekeddel.
3/12 anonim válasza:
Úgy tudom a Larabellát is lehet
5/12 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt lehet. De ne legyen már Lorabella Kasza Tibi kislánya után. Találjátok ki valami mást:)
6/12 anonim válasza:
nem, a Larabellát nem lehet, direkt lecsekkoltam a listát. a kettő közül csak a Lorabella van rajta
8/12 anonim válasza:
5 ös vagyok. Mi nem tetszett a valaszomban?
9/12 anonim válasza:
5-ös, mondjuk az hogy nem igaz. Nem lehet mindkettőt anyakönyveztetni, még ha szerinted lehet is.
10/12 anonim válasza:
5 vagyok. Igen ezt ertem, de mas, aki ugyanilyen valaszt adott nem lett lepontozva. A masik meg mint mar valaki irta, amennyi idő alatt ezt a kérdést kiirta reg utana nézhetett volna maga, ahelyett, hogy itt kérdezgeti. De nem kötözködni akarok. Igazából nem érdekel a lepontozás csak kíváncsi voltam mást miert nem pontoznak le az ugyanilyen válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!