Külföldi nevek, amik elfogadhatóan lehet anyakönyveztetni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem az olyan nevekre gondolok, mint a Sebastian, mert az magyarul Szebasztian. Hanem ilyenekre: Claudia.2020. dec. 14. 12:20
3/9 anonim válasza:
Cintia, Martin, Anna, Helga, Rudolf, Kevin
4/9 anonim válasza:
Külföldi írásmód nem elfogadott. Nem fogsz Claudia-t találni, mert az a magyar nyelvben Klaudia. Minden úgy ejtünk, ahogy írjuk. A Cintia anyakönyvezhető, de így is kell ejteni, nem pedig Szintiának.
5/9 anonim válasza:
Amúgy engem idegesít is mikor egy Cintia Szintianak hivatja magát.
6/9 anonim válasza:
Csak ha külföldön éltek, akkor tudjátok külföldi név ként anyakönyveztetni.
A mi fiúnk Aaron és így is szerepel az anyakönyvi kivonatban és a keresztlevélben.
7/9 anonim válasza:
Mohamedhez mit szólsz? Elég külföldi.
8/9 anonim válasza:
Claudia - Klaudia
Diana - Diána
Adele - Adél
Babette - Babett
Cecilia - Cecília
Deborah - Debóra
Lisa - Liza
Violet- Viola
Ilyenekre gondoltál? Amúgy sok idétlenül van magyarosítva csak már megszokott (Nicole - Nikolett, Silvia - Szilvia)
De vannak amiket kb. ugyanaz külföldön is.
Anna
Alina
Bettina
Laura
Linda
Rita
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Áruljátok már el miért lettem lepontozva?
Baj van az Aaron névvel vagy a válaszommal? Erre most tényleg kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!