Dr. Joó József Gábor nőgyógyászróé vélemények?
Figyelt kérdés
Budapesti, van valakinek itt vele személyes tapasztalat? Egyik ismim ajánlotta.2021. jan. 21. 12:46
2/8 anonim válasza:
Pontosan mire vagy kíváncsi? Én hozzá járok pár éve mindennel, szültem is nála, szerintem a legjobb nődoki a világon. Bár volt olyan dolog, ami nem tetszett a szülés környékén vele, a műtétet megcsinálta profin, de sem előtte, sem utána nem keresett, csak a varratszedésen találkoztunk legközelebb, nekem ez furi volt kicsit, de ő maga elnézést kért, szóval vegyesek az érzéseim, de amúgy maradok nála még élek..Ez inkább emberi oldalról lényeges ha esetleg terhesség miatt kérdezed, de nagyon tájékozott, alapos, humoros, megnyugtató, profi. Azt nem tudom szülést mennyire vállal még, mert a klinikán már elég régóta nem dolgozik vagy nem főállásban.
3/8 anonim válasza:
én nála szültem 2015-ben, fogadott orvosom volt a SOTE1-en, és én meg voltam vele elégedve. Akivel szokott dolgozni szülésznő - Rózsa - ő is egy tünemény, rengeteget segített a szülésnél. Mivel a 2. babámat várom,és a VIII. kerületben lakom a Corvin negyednél, most is szeretném felfogadni, de a jelenlegi helyzetben nem tudom, vállal-e, mivel a VIII. kerületiek nem a SOTE1-hez, hanem a Péterfy kórházhoz tartoznak. És ugye most a hálapénz, és fogadott orvos macera miatt nem tudom, hogy vállalhat-e pécienst. De remélhetőleg ez hamarosan tisztázódik.
4/8 anonim válasza:
Hű mi genetikai tanácsadáson voltunk nála, de nagyon nem vagyunk vele elégedettek. Kb pénzlehúzás volt az egész. Ettől még nőgyógyásznak jó lehet.
5/8 anonim válasza:
A 4 doktori címe mellett, MTA doktor is. Legjobb szakember Magyarországon.
6/8 anonim válasza:
Legjobb szakember???
Nekem mindenre fogamzasgatlot akart felirni!!
Mondtam h nagyon fajdalmasak a menstruacioim, valasz: szedjen fogamzasgatlot. Kiderult h endometriozosrol van szo (termeszetesen nem nala derult ki, hanem elmentem magamtol megnezetni)
Pcosre is fogamzasgatlot akart nekem irni..
Tobbet nem megyek hozza
7/8 anonim válasza:
Nekem sose akart fogamzásgátlót felírni hasonló panaszokra, hanem küldött tovább vizsgálatokra. Nem tudom mitől függ.
8/8 anonim válasza:
Engem nem, pedig mondtam h babat szeretnek.
Ugyhogy magamtol oldotttam meg es neztem utana milyen vizsgalatokra kell elmennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!