Valóban térìtik? Azt olvastam hogy a TB állja a hüvelyszűkìtő műtétet. 4 hónapja szültem. Nem kellett se vágni se varrni. Előtte se volt gondom, se fájás se szárazság, de most tágabb vagyok és ez zavaró....

Ha igen, egész biztos, hogy nem ilyen esetben. Persze nem tudom, mennyire extrém a gondod, de a leírtak alapján nem. Ha van ilyen térítés, legyél benne biztos, hogy extrém durva esetre vonatkozik.
A testnek legalább egy átlag év kell a teljes regenerálódáshoz, van akinek több, van akinek kevesebb. Intimtornazz, lesz meg jobb is. 4 hónap semmi. Mi olyankor még szexelni sem tudtunk, olyan fajdalmaim voltak még.

Vannak esztétikai beavatkozások, amit tb alapon is lehet kérni. De ezek általában olyan dolgok, amik az életedet befolyásolhatják, épp ezért csak orvosi igazolással lehet igényelni, alapos indokkal. Pl felmerült nemrég a családban, hogy nagymamámat ha zavarná a látásában a szemhéja lehúzottsága, arra pl lehetne kérni tb-s műtétet, orvosi papírral. De ha nem befolyásolja a látását és nem is károsítja azt, akkor az csak egyéni szoc döntés, hogy valaki akar-e ezzel foglalkozni vagy sem.
Ha szülés után igazoltan a mindennapokkal összeegyeztethetetlen méhsüllyedésed lett, arra is van műtéti lehetőség. De ismétlem: ezeknek alapos indok kell.

vannak neked nagyobb gondkait mint, mint az, mennyire vag tág...
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!