Mikor vezeti be a Kormány a 3 gyermekes anyák teljes adómentességét?
A napokban említette Novák Katalin, hogy lehet (nyilván ez is már a jövő évi választási kampány egyik nagy bedobása), kiterjesztik a 3 gyermekes anyákra is az adómentességet. Akit érint, ez azért óriási kedvezmény lenne, hiszen megkapná egy az egyben a teljes fizetését.
Szerintetek ezt idén még bevezetik, vagy csak jövőre a választások előtt? Miért beszélnek erről a tévében, ha annyira távoli lenne?
18!
Ha marad a nyugdíj kórhatar ami jelenleg 65,akkor nekem meg van 41 évem. Szerinted addigra jobb, és szebb ország leszünk? Na ugye hogy nem. Igyis a csőd szélén vagyunk, nagyon is, de belehetne "hajtani" máson is azt a kiesést. Mármint nem embereken, de ha nagyon akarnak nem kellene a csőd szélén állni. És amugyis ha lenne nyugdíj mi lenne? Anyám 50 évet dolgozott le, és kap 70.000 forintot, nem tudjuk hogy számoltak ki, de ennyi. Akkor mire én megoregszem mi lesz? 10.000 forint? Ha nem is 1 gyerek után, de akkor inkább kettő. De nem három meg négy. Sokkal valosagosabb 2 gyerek mint mondjuk 3 vagy 4. Ha lenne annyi pénzem, és kua jó idegrendszerem, szülnek én 10et is, de hát sajnos nincs. Ez az ország úgy játszik ahogy akar sajnos, és sokan bedolnek neki. Mint pl a CSOK, babavaro és stb hitellel. És ezt tudják is jól, ezért merik megtenni.
17 voltam
Kérdező, én a 20-as hozzaszolasodra reagalnek.
Nem, nem fogja a gyerek felnevelese után feltétlen az unokákra költeni. Egyre több az olyan család, ahol a nő (és férfi) úgy van vele, hogy "na felneveltunk, ide aztán ne szüljel/ magadnak szulj, végre azt csinalok, amit akarok."
Nálunk mindket oldalról ilyenek a szülők, az én anyám utazgat és kábé úgy csinál mintha nem lennének gyerekei (4-en vagyunk testvérek).
Szerintem egyre inkább ilyen lesz egy emancipalt nő, utólag meg minek "kitüntetés" 4 gyerekért? Mit osztonzunk vele? Szerintem az aktívan gyereket neveloket kell támogatni, akar közvetve is, mondjuk ovodafejlesztest hogy valóban lehessen dolgozni, és ne az óvónők kenyekedve szerint kelljen du 4-kor szalutalva menni a gyerekért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!