Miért kell bele kötnie abba, hogy mit és mennyiért veszek picinek?
25 hetes vagyok, es már majdnem túlvagyunka kötelező bevásárláson. Az anyósom mindenbe belekötött. (Amióta apósom elhunyt, azóta a férjem ugy próbálja meg fontosnak éreztetni az anyját, hogy bevonjuk az életünkbe és most főleg a vásárlásba is..
A minap megrendeltem a kombi ágyat 90,000ert es egy babakocsit is vettem 370,000ert. Erre elkezdett vitatkozni hogy miért ilyen drága bútorokat/kellékeket vásárolok miért nem jó a 40,000 babakocsi vagy miért nem fogadtam el a tesóm gyerekeinek kinőtt babakocsiját.
Vagy azert mert igen is megvettem a pihenő széket és a babahintat is, vagy mert a drágább árkategóriás pelust vettem le a polcról.
Mindenbe bele köt amit venni akarok jelezve, hogy túl drága, elég az olcsóbb, vagy mi van ha nem szereti akkor pénzkidobás stb, stb.
Mar elegem van, de a férjemet nem lehet rávenni, hogy a mama néha otthon maradjon vagy egyszerűen csak állítsa le.
Az anyagi része nem probléma számunkra, és már 4 éve próbálkozunk, szóval természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretnénk és félre tettük a pénzt, hogy ha sikerül a baba akkor legyen mindenre elég pénz. Szoval most élvezni akarjuk ezt. A férjem azt mondja hogy hagyjam figyelmen kívül, de teljesen kiidegel engem...
Nem kell belekötni.
De egy pillanat és kinőnek mindent aztán mehet az adok veszek oldalakra potom összegekért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!