Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell bele kötnie abba,...

Miért kell bele kötnie abba, hogy mit és mennyiért veszek picinek?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok, es már majdnem túlvagyunka kötelező bevásárláson. Az anyósom mindenbe belekötött. (Amióta apósom elhunyt, azóta a férjem ugy próbálja meg fontosnak éreztetni az anyját, hogy bevonjuk az életünkbe és most főleg a vásárlásba is..

A minap megrendeltem a kombi ágyat 90,000ert es egy babakocsit is vettem 370,000ert. Erre elkezdett vitatkozni hogy miért ilyen drága bútorokat/kellékeket vásárolok miért nem jó a 40,000 babakocsi vagy miért nem fogadtam el a tesóm gyerekeinek kinőtt babakocsiját.

Vagy azert mert igen is megvettem a pihenő széket és a babahintat is, vagy mert a drágább árkategóriás pelust vettem le a polcról.

Mindenbe bele köt amit venni akarok jelezve, hogy túl drága, elég az olcsóbb, vagy mi van ha nem szereti akkor pénzkidobás stb, stb.

Mar elegem van, de a férjemet nem lehet rávenni, hogy a mama néha otthon maradjon vagy egyszerűen csak állítsa le.

Az anyagi része nem probléma számunkra, és már 4 éve próbálkozunk, szóval természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretnénk és félre tettük a pénzt, hogy ha sikerül a baba akkor legyen mindenre elég pénz. Szoval most élvezni akarjuk ezt. A férjem azt mondja hogy hagyjam figyelmen kívül, de teljesen kiidegel engem...

2020. dec. 30. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell belekötni.

De egy pillanat és kinőnek mindent aztán mehet az adok veszek oldalakra potom összegekért

2020. dec. 31. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is összevásároltam minden szart, mert sokat kellett rá várni, valószínűleg egyke lesz, akkor neki mindent és a legjobbat. Ma már simán röhögném magam pofán a sok hülyeséggel együtt, ami a fejemben volt akkor, hogy majd így meg úgy lesz. A szuper cuccok egy része tök felesleges, inkább nehezítő körülmény, a hintát meg a babakocsit meg élből utálta a gyerek. De legalább el lehetett adni majdnem féláron, rohadtul nem érte meg. Viszont vannak cserébe szintén kvadrága kendőim. Szuper azért.
2020. dec. 31. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A férjeddel kell megbeszélni, hogy ilyen szinten ne vonjátok be az életetekbe az anyóst. Azért fajult eddig, mert a férjed ragaszkodott hozzá. Ahogy megszületik a gyerek, rosszabb lesz! Sajnos nálunk megcsinálta a férjem, hogy az első babakocsis sétánál az anyós tolta először a babakocsit. Mellette a férjem, én meg tepertem utánuk. Ez egy dolog volt az ezerből. Nagyon hamar elváltunk. Ha nem akarsz így járni, sürgősen cuppantsátok rá az anyós valami más hobbyra, ami nem a ti családi életetek. A babakocsi egyébként szerintem is túl drága, akkor sem vennék ilyent, ha milliárdos lennék. De a ti dolgotok, csak a kettőtök döntése lehet.
2020. dec. 31. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!