Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen helyzetben?

Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegnap betértünk egy ruhaüzletbe ahol millióan voltak. Egy kisfiú aki ránézésre 2-3 éves lehetett talált valami kis zenélő bigyót amit nem vettek meg a szülei. Mi kb 30 percet töltöttünk benn az üzletben, ebben a 30 percben a kisfiú torkaszakadtából visított és sírt, elbújt a kabátok alá. A szüleit nem hatotta meg otthagyták és ugyanúgy vásároltak, hogy üvölt a gyerek. A pénztárnál megkérdezte a eladó, hogy mi a baj. Azt felelte az apuka, hogy hisztizik csak majd megnyugszik. Az eladó közölte vele, hogy szedjék már össze a kisfiút mert már őt idegesítette a szitu. Szépen kisétáltak a kisfiú meg üvöltve rohant utánuk.

Nagyon kellemetlen volt az üvöltés is de inkább a szülők hozzáállása. Nekem is eljátszotta a kisfiam de ilyenkor kiment vele a férjem és kinn megvártak. Ők nyugodtam vásároltak tovább. Tényleg jó döntés volt, hogy hagyták üvölteni? Ez normális?

2020. dec. 29. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Az ilyen hülyék terjesztik a vírust, mint ti.
2020. dec. 29. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Igen, jó döntés volt. A gyerek tanulja meg, hogy hisztivel nem ér el semmit.
2020. dec. 29. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Ok ismerik a gyerekuket, hogy nala mi valik be. En utaltam, mikor masok elott orditott a nagyobbik gyerekem kicsikent, a leheto legrovidebb uton hazamentunk gyorsan, es igyekeztem orvosolni, ha volt valami mogotte (altalaban faradt volt). Idegesito az ordito gyerek, de nem mindig lehet felbehagyni, amit csinal az ember minden hisztinel, foleg, ha nagyon gyakran csinalja.
2020. dec. 29. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Hogyha a gyerek tenyleg hisztizett es elotte a szulok el magyaraztak neki, hogy miert nem veszik mev, akkor jo dontes volt. 1-2 ilyen alkalom es meg fogja tanulni, hogy ezzel a hisztivel nem er el sok mindent. Viszont az se mindegy 2 v 3 eves volt.
2020. dec. 29. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk az eladó ne szóljon be ilyet. Én saját vállalkozásomban vagyok eladó, de soha ilyet meg nem engednék magamnak, egy alkalmazott pedig repülne az tuti.
2020. dec. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!