A barátnőm így vállalt, most az exférje jóindulatából él, aki kintről küld neki haza havi 300 ezer forintot, hogy tudja fizetni az albérletet, mert március óta nincs munkája. Sokáig a barátnőmnek nagy volt a szája, hogy kötelessége a pasinak a gyerek miatt, aki megunta egy idő után és ultimátumot adott neki, hogy elperli a gyereket, ha nem keress munkát. Most a barátnőm pánikol.
2020. dec. 29. 12:22
22/27 anonim válasza:
21. vagyok
Bár így belegondolva jobban járt, hogy szült, mert az exférje amúgy is havonta küldött 110 ezret,az anyós is támogatja, szóval a barátnőm a fizetése egyébként se lenne elég az albérletre, ha egyedül lenne sem. Így a gyerekkel zsarol mindenkit, most épp arra pályázik, hogy anyós a gyerekre hagyja a házát.
2020. dec. 29. 12:30
23/27 anonim válasza:
9 év után vállalatunk gyereket a férjemmel. Az ő lakásában élünk, ő keres többet, jelenleg mindkét kocsi is az övé. De nálunk sose volt ebből gond, hogy úgymond nekem semmim nincs. Ugyanúgy az én pénzem is benne áll a házban, az autók an stb. Valahogy eszembe nem jutott volna ezért nem gyereket vállalni. Én bízom magunkban annyira hogy nem fogunk elválni, mert szeretjük egymást, és nincs enyém, tiéd
2020. dec. 29. 14:17
24/27 anonim válasza:
Ha elvesz feleségül, egyébként nem.
2020. dec. 29. 14:35
25/27 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények. Mindkét oldal érveit meg tudom érteni. 23 éves vagyok, csak pár hónapja dolgozom, gomdolom így nem olyan meglepő, hogy még nincs megtakarításom. Ahogy számolgattam, 8-9 év múlva jönne össze az önerőm egy panellakás hiteléhez. Persze nem szeretnék biológiailag "elkésni" sem a gyermekvállalással, de nem 2 éven belül szeretném, mint a párom. Neki azért más a helyzete, mert 30 éves, és mint írtam, van egy fél lakása, valamint nagyobb megtakarítása is. Ettől függetlenül igazatok van abban is, hogy ne lássam ilyen negatívan a dolgokat, csak sajnos a környezetemben sok olyan családot láttam, ahol válás után az anyának nem volt hova mennie, mert a férfié volt a lakás.
2020. dec. 29. 15:54
26/27 anonim válasza:
Azt is belekalkuláltad, hogy a baba gyakran nem akkor jön, amikor te akarod? Van, ahol 5, 6, vagy 10 évet várnak, mire megszületik az első, végül az egyetlen gyerek? Nem biztos, hogy egy 30 éves férfi arra fog még tíz évig várni, hogy te hitelre lakást vegyél, mert belekalkulálod a szakítást....
2020. dec. 29. 17:34
27/27 anonim válasza:
Én vállaltam. Ráadásul házasok sem voltunk (mai napig sem vagyunk). Párom lakásába költöztem, ő akkor nem is lakott ott. A 2. volt kétéves, mikor összeköltöztünk végül, utána született egy harmadik gyerek is. Addigra kinőttük a lakást, eladtunk mindent, ami volt és közösen vettünk házat, ami már közös tulajdon.
Több mint 30 éve vagyunk együtt (benne van a részben különtöltött idő is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!