Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek csinál házimunkát,...

A férjetek csinál házimunkát, ha a gyerekkel van?

Figyelt kérdés
2 éves a lányunk. Nekem kezdettől fogva van sok "programom", mert van egy vállalkozásom ami heti 1 nap 7-15ig elfoglaltságot jelent, illetve járok futni is a kutyával szinte minden nap,illetve néha összefutok barátnőkkel is vagy valami. Ilyenkor a férjem van a gyerekkel, de csatatér mire hazaérek. Nem azt várom, hogy főzzön vagy mosson, de össze vissza szétpakolnak, játékok széthagyva, asztal "koszosan" hagyva, ilyenek. Mert hogy ő ha a gyerekkel van, ő akkor vele akar foglalkozni meg ráfigyel, nem mással. De én tudok attól nagyjából rendet tartani ha a gyerekkel vagyok is.
2020. dec. 29. 09:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
69%

30 Lehetnél még ennél is szánalmasabb? Nem égetted le magad már eddig is épp eléggé, muszáj még tetőznöd a dolgot?

Nevetséges, ahogy hisztizel, mert brühühü a csúnya, gonosz nők lepontoztak. Elárulom: nem csak nők pontoztak le. Rohadt visszataszító a kioktató stílusod, miközben egyetlen értelmes tanácsot nem tudtál magadból még kipréselni, de mindenki rád hallgasson, mert te aztán “férfi” vagy a javából.

Tudod mikor lennél igazán bajban? Ha a hülye, semmitmondó válaszokért büntetnének, mert te akkor már ordítanál a fájdalomtól.

Senki egy büdös szóval nem mondta, hogy csak a nőknek lehet igazuk, de látom szeretsz hallucinálni, azt mondtuk hogy igen is legyen már magától értetődő, hogy a kupit, amit csináltál, azt el is pakolod! Normális férfinak ez igen is evidens, akinek nem, annak az első alkalom után, miután a felesége szólt, máris evidens lesz és nem fog leesni az ujjáról a gyűrű. Úgy ám, ilyen az IGAZI férfi, aki nem csak cselédnek meg bejárónőnek tekinti a feleségét, hanem egyenrangú félnek és mint olyan, ő is ugyanúgy képes elmosogatni, akár megfőzni vagy épp kimosni egy adag ruhát.

De aki olyan szinten van agyilag, mint te, annak teljesen felesleges bármit is magyarázni, te csak a sértődött kisfiú karaktert tudod hozni, meg verni a mellkasod, hogy te férfi vagy, mindenki tőled kérjen tanács. Hát csak jelzem, ha az utolsó ember lennél a földön sem kérnék tanácsot egy hozzád hasonló alaktól....

2020. dec. 30. 11:40
 32/35 anonim ***** válasza:
77%

Itt egyébként válaszolnak ferfiak is, lehet példát venni Goldmund73-tól.

Ő mindig a jó apuka, jó tanácsadó oldalt képviseli számomra, és volt már jó párszor hogy segített a válasza.

2020. dec. 30. 12:19
 33/35 anonim ***** válasza:
38%

Na, először is: NAGYON KEVESEN adtak itt tanácsot.

A többség úgy reagált, ahogy most te is: hogy 'normális férfi ezt megcsinálja, és kész.'

Na, ez aztán komoly segítség a kérdezőnek!

Néhányan meg szokás szerint a férjet kezdték szidni - annyira, hogy már a kérdező besokallt rajta.

Ez szintén sok segítség ám neki!

Én adtam tanácsot, amit szintén lepontoztak!

Mert itt a nők egyetlen "tanácsot" tudnak elképzelni: amit fenn írtam.

Ez a probléma itt.

És aki nem ilyen módon írt, MINDENKIT lepontoztak.

Aztán ezt a kérdező szépen tűzheti a hajára, mert ebből megoldás nem fog születni.

Márpedig a férfiakat egyetlen dologért érdemes meghallgatni: ők a megoldást keresik.

2020. dec. 30. 14:36
 34/35 anonim ***** válasza:
75%

33 milyen nők? Van a világon minimum 3 milliárd nő. Szerinted mindegyiknek ugyanaz a véleménye?

Egy nagy bajod van neked és azért szidod a nőket, mert neked nincs otthon egy.

Mellesleg ameddig a saját szarodat se tudod elpakolni magad után, addig nem is lesz.

2020. dec. 30. 15:22
 35/35 anonim ***** válasza:
38%

Nem, nem ugyanaz mindnek a véleménye. Talán egy-két nő volt itt is, aki nem így írt, de őket is lepontoztátok.

Egyébként talán a kérdezőt kellene megkérdezni, hogy mennyire elégedett itt a válaszokkal, tudott-e esetleg segítséget kapni valamelyikből?

Illetve arról is, hogy valójában mi a célja? Miért tette fel ezt a kérdést?

Én úgy látom, hogy azt várja: a férje javuljon meg magától. Legyen olyan, amilyennek ő akarja.

Erre vár valamiféle tanácsot, illetve megerősítést (hogy jogosan várja-e ezt).

Jól látom?

2020. dec. 30. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!