Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek csinál házimunkát,...

A férjetek csinál házimunkát, ha a gyerekkel van?

Figyelt kérdés
2 éves a lányunk. Nekem kezdettől fogva van sok "programom", mert van egy vállalkozásom ami heti 1 nap 7-15ig elfoglaltságot jelent, illetve járok futni is a kutyával szinte minden nap,illetve néha összefutok barátnőkkel is vagy valami. Ilyenkor a férjem van a gyerekkel, de csatatér mire hazaérek. Nem azt várom, hogy főzzön vagy mosson, de össze vissza szétpakolnak, játékok széthagyva, asztal "koszosan" hagyva, ilyenek. Mert hogy ő ha a gyerekkel van, ő akkor vele akar foglalkozni meg ráfigyel, nem mással. De én tudok attól nagyjából rendet tartani ha a gyerekkel vagyok is.
2020. dec. 29. 09:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%
A környezetemben inkább azt látom az apák alig vannak a gyerekkel, szóval szerintem örülj neki hogy 3 napig elvolt az 1 éves gyerekkel meg játszik vele és nem a gép előtt ül meg a ps előtt, hanem a gyerekkel tölt időt. Persze igen, nem kell mellette lebontani a házat, de szerintem elsőnek értékeld ezt. Emellett elmondhatod neki, hogy pl játékokat csak a gyerekszobában tartsák, vagy az asztalt egy törlővel törölje le gyorsan, lehet nem is tudja hogy ez téged zavar.
2020. dec. 29. 09:55
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

Nem. 😆

Ez nálunk is így van. Részemről ez "bocsánatos bűn". Volt, hogy le is fotóztam, milyen kupit csináltak. Aztán együtt összerakodtunk.

2020. dec. 29. 10:27
 13/35 anonim ***** válasza:
49%

Beszéld meg vele.

A férfiak alapból egyszerre egyfélét tudnak csinálni, de utána rendet rakhat.

2020. dec. 29. 10:32
 14/35 A kérdező kommentje:

Bocsi már, hogy heti 6 napon át napi 22 órát kb vele vagyok, 2-t nem. Én nem vagyok olyan típus, hogy szültem egy gyereket, mostmár tartson el a férjem meg lehetek 130 kg mert foghatom a gyerekre..

2020. dec. 29. 10:32
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem így van, mert a férjem rengeteget dolgozik, de ha tudna rá ilyen sok időt vigyázni, elvárnám, hogy elpakolják a játékokat, nálunk az a rendszer (persze nincs mindig betartva), hogy el kell pakolni mielőtt a következő játékot elővesszük.
2020. dec. 29. 10:34
 16/35 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, de mindig azt mondja ő a gyerekkel szeret foglalkozni, nem törölgetni. Aztán persze segít rendet rakni, de magától is lehetne evidens.
2020. dec. 29. 10:35
 17/35 anonim ***** válasza:
96%
Legtöbbször igen, kivéve ha nagyon zizi napja van a lanyunknak,de akkor meg este osszedobjuk ketten gyorsan amit kell.
2020. dec. 29. 10:40
 18/35 anonim ***** válasza:
79%
Főként akkor csinál
2020. dec. 29. 10:45
 19/35 anonim ***** válasza:
33%

"magától is lehetne evidens."

Nem lesz.

Ezt nem értik meg a nők: a férfinak NEM LESZ SOHA evidens az ilyen!

De meg lehet vele beszélni. Elmondhatod például, hogy te mi mindent csináltál aznap, amit nem szeretsz.

Ha megbeszéled, hogy ilyenkor utána rendet raknak, mire te hazaérsz, azt tartani is fogja.

2020. dec. 29. 10:54
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
De, normális férfinak nagyon is evidens lesz, hogy a kuplerájt, amit csináltak azt szépen elpakolja. Attól, mert gyerekkel van, még nyugodtan el lehet pakolni, vagy akkor minden anyuka, aki otthon van a gyerekkel hangoztassa megállás nélkül, hogy azért nincs kitakarítva, mert a gyerekkel voltam?! Azért nincs főzve, mert a gyerekkel voltam? Azért áll halomban a mosdatlan edényt és piszkos ruha, mert a gyerekkel voltam? Miféle “kifogás” ez? Nehogy már ekkora teher legyen a gyerek mellett elpakolni a kupit, amit odacsináltak!
2020. dec. 29. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!