Ellenem neveli a gyereket?
Nehéz ezt elmondani. Párommal 14 éve vagyunk együtt van egy kislányunk aki 3 éves múlt.
Apukája amikor a lányunk 1 éves lett kiment Ausztriába dolgozni, hétvégére jön csak általában haza.
Ma a lányom olyan dolgokat vágott a fejemhez hogy én őt nem szeretem, mindig mérges vagyok, és hogy apa kedves én pedig nem!
Fogalmam sincs hogy ezeket honnan szedte ilyen hirtelen főleg nem hiszem hogy magától mert szerintem köze van ahhoz hogy tegnap elmentünk ajándékot vásárolni a szüleinknek, dél körül indultunk, előtte a lányomat 3 szor próbáltam megetetni, hiába!
Ajándék vásárlás után megbeszéltük hogy eszünk.
3 boltba kellett menni, az első után a lányom azt mondta hogy éhes, az apja mondta az egyik üzlet büféjében vegyek neki sült krumplit, én pedig nemet mondtam.
A lányom nem is nagyon evett utána sem mert annyira silány az étvágya. Na és amiért én nemet mondtam elkezdett az édesapja b,nkón viselkedni és közöttünk egy kisebb vita alakult ki, ezért gondolom míg este kint a konyhában voltam ő ilyen dolgokkal tömte az agyát!
A fejlődésnek van egy olyan szakasza amit odipalis/elektra komplexusnak neveznek. Ilyenkor csak az ellenkező nemű szülő a jó. Ne vedd magadra.
Amúgy a kajás részt nem értem.
Azt nem szeretted volna, hogy sültkrumplit egyén és ezért ment a vita?
2-es írta jól.
Apának nem kell korlátoznia, nevelnie, olyan keveset van vele. Így persze, hogy ő a jó a gyerek szemében. Aki meg mondja, hogy egyél, öltözz fel, rakd el a játékodat (vagyis az anya), az meg a rossz.
Ehhez nem kell az apának semmivel se telebeszélnie a gyerek fejét.
Te neveled a gyereket! Apában csak a játszópajtást látja.
Neki nem kell rászólnia, ő nemcsináltat vele olyat amit a gyerek nem akar (öltözz, pakolj össze stb.)
Persze h úgy gondolja h apa a kedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!