4 honapja szultem es mar kerdezik mikor jon a kovetkezo?
Én csak egyet merek tanácsolni minden új anyukának fixen. Növessz tököt.
Meg kell mondani nekik, hogy ehhez nincs közük. Meg kell mondani a szülőknek ha túl sokat okoskodnak, meg kell mondani az ismerősnek aki bekukkant a babakocsiba, hogy ne fogja meg a gyerek arcát, kezét ha zavar. Konfrontálódni kell. Még én is gyakorlom.
- Mikor jon a kovetkezo?
- Majd ha te megszulod.
Nem lesz tobb kerdesuk...
Nálunk anyós nyögte be kb szülés után 1 héttel. Olyan jól sokerült a fiunk, olyan szép baba, ezt mihamarabb meg kell ismételni, mikor akarjuk már a tesót? Ne is védekezzünk, had jöjjön...
Rajta kívül 3 hós volt a fiam, amikor újra, mástól megkaptam a kérdést.
20hós a fiunk, lesz majd tesó, de had döntsük már el mi, hogy mikor...
Nekünk is 1 van. Nem is terveztünk többet. Már terhesen mikor ezt beszéltem valakivel, megkaptam hogy szegény gyerek. Magányos lesz, irigy, elkényeztetett..... Stb
Születése után mikor valakivel közöltem, hogy nem lesz testvére jött a "majd úgyis meggondolod magad".
Ahogy cseperedett egyre többen mondták, hogy jöhet a kistesó.
15 hós. Annyit szoktam csak rá már mondani, hogy kitesz ő kettőt is ha nem hármat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!