Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azália szedèsekor más is...

Azália szedèsekor más is tapasztalt libidòcsökkenèst ès hízást?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

5hónapig szedtem.

Azalatt folyamat fejfájás, 0libidó. Persze ez csak akkor esett le, mikor abbahagytam. Emellett összevissza vérzés... hol 2het hol 60nap után. De volt, hogy 1-1napig csak úgy random. Meguntam, abbahagytam, 2hónap alatt +8kg...

Soha az életbe nem szedném újra. Abbahagytam, azóta 6hónapja nem esek teherbe. Fiam elsőre sikerült, ő is gyógyszerabbahagyás után

2020. dec. 14. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is van nèha vèrzès, de azzal mèg együtt is tudnèk èlni.

Viszont ez a 0-a libidó elkeserítô, csak nem tudom biztosra, hogy a fogamzàsgàtlòtòl van-e vagy egyèbkènt is. Sajnos nem merem abbahagyni, 2. gyerek szülèse utàn kezdtem el szedni, több babát màr nem tervezünk.

Illetve ez a hízèkonysàg is aggaszt. Sosem híztam, most viszont a levegôtôl is. De ezt sem tudom biztosan az Azàliànak betudni, mert a pajzsmirigy èrtèkem is kismèrtèkû alulmûködèst mutat, így attòl is lehet.

2020. dec. 14. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj dokival, és kezdj el másikat akkor. Nekem is a doki a váltást javasolta, de én inkább abbahagytam a kistesó miatt.

1es voltam.

2020. dec. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!