Azália szedèsekor más is tapasztalt libidòcsökkenèst ès hízást?
5hónapig szedtem.
Azalatt folyamat fejfájás, 0libidó. Persze ez csak akkor esett le, mikor abbahagytam. Emellett összevissza vérzés... hol 2het hol 60nap után. De volt, hogy 1-1napig csak úgy random. Meguntam, abbahagytam, 2hónap alatt +8kg...
Soha az életbe nem szedném újra. Abbahagytam, azóta 6hónapja nem esek teherbe. Fiam elsőre sikerült, ő is gyógyszerabbahagyás után
Igen, nekem is van nèha vèrzès, de azzal mèg együtt is tudnèk èlni.
Viszont ez a 0-a libidó elkeserítô, csak nem tudom biztosra, hogy a fogamzàsgàtlòtòl van-e vagy egyèbkènt is. Sajnos nem merem abbahagyni, 2. gyerek szülèse utàn kezdtem el szedni, több babát màr nem tervezünk.
Illetve ez a hízèkonysàg is aggaszt. Sosem híztam, most viszont a levegôtôl is. De ezt sem tudom biztosan az Azàliànak betudni, mert a pajzsmirigy èrtèkem is kismèrtèkû alulmûködèst mutat, így attòl is lehet.
Szerintem beszélj dokival, és kezdj el másikat akkor. Nekem is a doki a váltást javasolta, de én inkább abbahagytam a kistesó miatt.
1es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!