9. hónapban vagyok, és még mindig undorodok a húslevestől, mennyire baj?
Figyelt kérdés
Mert mondták,hogy szoptatás alatt sok levest kéne enni, és a húsleves a legjobb, de én hányok tőle...ugye nem történik katasztrófa ha nem eszek húslevest később se? Nyaggatnak ezzel, hiába mondom, hogy kiokádom...2020. dec. 9. 22:25
1/7 anonim válasza:
Semennyire szerintem.
Azt egyél, ami kívánsz.
Én a 2. terhességemnél csak tejbepapit ettem az utolsó hetekben, semmi mást nem bírtam volna.
Azóta sem ettem.... :)
2/7 anonim válasza:
Öhm... Amióta beköltöztünk (3 éve), azóta három havonta egyszer eszek akármilyen levest, vendégségben... 🤔
3/7 anonim válasza:
Nekem a kedvenc kajám a húsleves. :) Meg egyébként is bármilye leves bármennyi mennyiségben.
De nem is ez a lényeg, totál máshogy ettem terhesen, amiket addig szerettem.... hát nem mind ment.
Később helyreállt.
4/7 anonim válasza:
Énnekem meg a rántott levest ajánlották. Azt ettem rengeteget.
5/7 anonim válasza:
A folyadék bevitel a lényeg. Mindegy hogy mi.
6/7 anonim válasza:
Kb egyáltalán nem ettem terhesen (sem elötte, sem azóta) levest.
Ogy van, szerintem is a folyadékbevitel miatt mondják. Én még sosem hallottam
7/7 anonim válasza:
Miért lenne baj? Évente nagyjából kétszer eszem húslevest, a terhességem alatt is így volt, túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!