Húslevestől miért lehet ilyen büdiket pukkantani?
Figyelt kérdés
Imádom a húslevest,de 3-4 óra múlva olyan büdöseket eregetek tőle,hogy már alig merem megenni! Mit kell beletenni,hogy ez ne legyen? Köménymagot már próbáltam,semmi hatása!2017. aug. 13. 13:37
1/5 anonim válasza:
A hiba benned van, nem a húslevesben
2/5 A kérdező kommentje:
1# És csak a húslevesnél? Másfajtánál nincs ilyen gondom...
2017. aug. 13. 14:04
3/5 anonim válasza:
Nemcsak te, de a bélbaktériumaid is imádják a húslevest a magas fehérje tartalom ill. a nagy peptid koncentráció miatt. A nagy nitrogén tartalmú peptidekkel a bélbaktériumoknak sincs sok dolga, lebontják őket és közben szagos nitrogén tartalmú gázok keletkeznek (indol, szkatol és rokonaik).
4/5 A kérdező kommentje:
3# Ahha,értem. Ez ellen lehet tenni valamit azon kivűl,hogy esetleg többet nem eszek?
2017. aug. 13. 14:14
5/5 anonim válasza:
Én nem tudom ilyen tudományosan megfogalmazni, mint az előttem válaszoló, de eleve a hústól is büdöset pukkant az ember. Ez miatt ne hagyd el a húslevest, mert a zöldségekkel együtt sok benne a vitamin. Nem véletlenül csináltak a betegeknek régen az öregek húslevest. Ez miatt ne mondj le róla végleg, ha szereted. A K-betűs zöldségfélék is puffasztanak, mégis esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!