Mondhatják az óvónők, hogy vigyem haza délben a gyereket mert nem alszik délután, mi a megoldás?
Az ilyen óvónő menjen el három muszakba gyárba, aztán sírva fogja kérni, hogy inkább had otodolozhessen a gyerekeddel a "papírmunka" helyett.
Kérdező, ne hagyd magad! Beszélgess a gyerekeddel, mutass neki par csendes dolgot amivel elfoglalhatja magát a délutáni csendes pihenő alatt (kedvenc könyv/ ujjbabok ...).
Nem mondhatják, de még nekem is mondták, mikor még ott is dolgozom (azaz csak úgy tudtam volna hazavinni, ha felmondtam volna). Kitartás, egy év és a fél csoport nem fog aludni. Akkorra befejezik a piszkálást.
Egyébként kiosztottam az óvónőt arról, hogy mindenki csinálja a saját melóját. Nekem otthon képes csendben maradni alvásidőben a gyerekem (és hagyja a kistestvérét. Nem, nem tévézik), az óvónőt minősíti ha ő erre nem képes. Ha megcsinálja a havi zárást, beszámolót helyettem, vigyázok az egész csoportra.
10
Senki sem hobbiból jár dolgozni.Az az anyuka sem, akinek nem alszik a gyereke délután.Az óvónő elvileg erre a pályára készült X évig elvileg kellene tudjon bánni a csoportjában lévő gyerekekkel.Minden tiszteletem az övék,mert nem könnyű a munkájuk,de azért ne már hogy az legyen a megoldás hogy anyuka mondjon fel és vigye haza a gyerekét mert az nem alszik.😊Vagy majd a fizetésébol támogatja a családot ahonnan így kiesik az anya keresete?
Azt gondolom, hogy nem elég szigorú az óvónéni. Nem tud megfelelően hatni a gyerekedre.
Anyukám 40+ éve óvónő. Érdekes, ő meg tudja írni a papírmunkát alvásidő alatt! (ami nem kevés amúgy... Egyéni fejlesztési napló, csoportnapló, stb...)
Viszont! Te is beszélgess el a gyerekeddel. Esetleg otthon lehet 1-2 dolgot megvonni tőle, amíg megtanul viselkedni!
Lehet, hogy ez szigorúnak hangzik számodra, de egy közösség szabályait minden gyereknek be kell tartania!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!