Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szar kapcsolat egyenlő gyerek?

Szar kapcsolat egyenlő gyerek?

Figyelt kérdés
Barátnőm szült gyereket egy olyan embernek, aki társkeresőkön van fenn és terhesség alatt is többször megcsalta. A társkereső oldalt a pasi nem is nagyon titkolja,mert a felesége is tud róla, és csak azért vette feleségül is, mert jött a baba. Próbáltam beszélni a nővel, de nem tud vele mit kezdeni, ha már jön a baba nem nagyon tud lépni. Külvilág felé mutatják a szépet,jót, ha nem tudnám milyen egy utolsó a pasi még én is elhinném, hogy milyen szép pár meg stb, de sajnos tudom és így csak az álszenteskedés jut eszembe róluk. Innen ered a kérdésem is, hogy ti lányok,nők ha terhes lennél és menetközben megtudnád, hogy a férjed társkeresőkről találkozik más nőkkel, hogy keféljen, vele maradnátok valamilyen oknál fogva, vagy egyből kilépnétek?
2020. dec. 8. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lenne hova menni, támaszkodhatnék ilyen esetben a szüleimre, rokonaimra, úgyhogy kilépnék.

Ha előre meg van beszélve, akkor el tudom képzelni magam egy nyitott kapcsolatban. Sőt, akár utólag is, ha úgy látom, hogy ez nem befolyásolja a velem való kapcsolatát, csak előre nem merte fölvetni. Ha nem foglalkozik velem, bunkó, lenéz, akkor szakítanék, és elgondolkodnék, hogy örökbe akarom-e adni a gyereket.

Anyagi kényszerhelyzet miatt ilyenben benne maradni nagyon nem szeretnék, ha erre kényszerülnék, akkor folyamatosan keresném a kiutat.

2020. dec. 8. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt fogja mondani, azonnal kilépne, de a túlnyomó többség marad. Sőt, azok közül is a legtöbben eleve úgy vállalnának be gyereket, hogy tudjak, apuci félrekefél. Azt hiszik, a gyerek majd rendbe hozza a kapcsolatukat
2020. dec. 8. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lenne hova mennem.. lettek volna terhesen és mist 2 gyerekkel gyedet is lehetőségeim

Szóval lépnék

2020. dec. 8. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem parkeresozott, egy konkret csajjal csalt. Terhesen beadtam a valokeresetet, mire a kisebbik 4hos lett, ki is mondtak a valast. Nem erdemelt meg minket, jott olyan aki igen. En biztos nem pocsekolnam az idomet egy szr emberre, ez az egy eletunk van.
2020. dec. 8. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, legalább nem sunyiskodik hanem a felesége tud a dolgairól, innentől kezében a döntés, hogy ezt akarja-e vagy sem, úgy tűnik, hogy teljes tudatával igen.

Sokan nem hogy a külvilágnak de még a saját párjuknak is játszák magukat, hányan csalfák úgy, hogy teljes titokban tartják és sokszor teljesen vakon van a férj / feleség, ez mennyivel jobb? Ezt pedig sosem tudhatod, hogy kinél van így, meglepődnél szerintem ha minden titkos viszony kiderülne.

2020. dec. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!