Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaptam ajándékba egy mellnyugt...

Kaptam ajándékba egy mellnyugtató párnát, de nincs még gyerekem, és úgy néz ki, még évekig nem is lesz. Nem fog tönkremenni az évek alatt a folyadék miatt?

Figyelt kérdés
Vagy ezek éveket is kibírnak? Fogalmam sincs, van-e ezeknek szavatosságuk...
2020. dec. 8. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:D Puszta kíváncsiságból. Akkor miért kaptad?
2020. dec. 8. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valaki, azt gondolta rólad, hogy terhes vagy?
2020. dec. 8. 14:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt hitték, terhes vagyok, pedig csak nagyon bezabáltam. De nem kaphatnék választ is a kérdésemre? :D
2020. dec. 8. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Olvasd el a tájékoztatóját, vagy a dobozát.

Vagy, csak hozzád dobtak egy használt mellpárnát?

2020. dec. 8. 15:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, kb. És azért kérdezem, hogy érdemes eltenni, vagy adjam oda valakinek? Mert amúgy eltenném, késöbb jól jön...
2020. dec. 8. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legalább írd meg milyen márka, hátha van valakinek hasonló s meh tudja mondani, hogy mivel van töltve, vagy meddig használható.

De, szerintem felelseges eltenni.

🙈

2020. dec. 8. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ilyet se hallottam meg h terhesnek hiszik es a leghasznosabb ajandeknak a mellnyugtato parnat talaljak:)) lol
2020. dec. 8. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én évekig biztos nem tartogatnám. De azért ki néz be ilyet?
2020. dec. 8. 16:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert hát eléggé husis vagyok, és főleg a hasamra hízok, ezért terhesnek gondolt egy ismerősöm. Mondom nem vagyok terhes csak jól bezabáltam. De azért köszi a párnákat. :D kicsit ciki volt a szitu, de azóta röhögünk rajta.
2020. dec. 8. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó nagy bunkó az ismerősöd. :)
2020. dec. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!