Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaphatnek pár biztató szót ?...

Kaphatnek pár biztató szót ? Nagyon magam alatt vagyok😭

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Egyre jobban azt erzem, hogy szorongok. Gyerek miatt, itthoni dolgok miatt, magam miatt. Ha történik valami a gyerekkel, egyből rosszra gondolok. Sokszor rám egy jön pánik, magas lesz a vérnyomásom, rosszul leszek , síró görcs jön rám. Fogat is húztak a héten nekem, az is faj még , Amiatt is teljesen kész vagyok, felek , hogy valami probléma lesz belőle . Férjem nem itthon dolgozik, én vagyok a 3 éves kisfiammal. Felek. 😭
2020. dec. 3. 22:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Dehát mitől félsz Kérdező?

Nyugodj meg, gondolom egészséges a gyermeked, hát mi baj lehet? A fogad helye begyógyul.

Lassan itt a karácsony, készüljetek arra a pici gyermekeddel.

Család, barátok vannak?

2020. dec. 3. 22:44
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Nincs semmilyen segítséged ?Nagyon pihenned kellene egy kicsit. Amúgy egyedül egy 3évessel le a kalappal ebben a retek világban .Tarts ki ,sírj ha jól esik ,küldök ismeretlenül egy virtuális ölelést.
2020. dec. 3. 22:45
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 attól, hogy mivan, ha történik valami rossz velünk.koszonon szépen az írásodat! Anyukám van itt , de a gyerek nincs jól el vele, csak én. Fáradt vagyok, lelkileg már nem bírom. 😭

#2 nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat! Jól esik! A férjem jelenléte lenne a legjobb, de dolgoznia muszáj.

2020. dec. 3. 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ajjajj, itt valami mentális probléma lesz! :/ Ha közhelyes akarok lenni, akkor fordulj szakemberhez.

De ha nem... Akkor akarattal amit szeretnél, azt el tudod érni, minden gondolatban dől el. 12-13 éves korom nekem végig szorongással és öngyilkossági hajlamokkal telt el. Bántottak az iskolában, nem voltak barátaim, ha iskolában voltam azért szorongtam, ha pedig otthon akkor azért mert tudtam, hogy következő nap újból be kell mennem iskolába. Elmentem egy másik iskolába, de ez csak részleges megoldás volt. Nem bántottak, de ez nyomot hagyott bennem. Kerültem a társaságokat, iszonyat nehezen barátkoztam, üldözési mániám volt(mindenkiről rossz szándékot feltételeztem). Konkrétan nem tudom hogy mikor, de gyökeresen megváltozott a gondolkodásmódom. És ebben az játszott közre, hogy változtatni akartam. Nem lehet így élni, és nem is kell. Csak változtatni kell, de hogy hogyan, azt neked kell felismerned.

Egyébként így végére lelövöm a poént: Én esetemben sem a pszchiológus, sem pedig a pszchiiáter nem segített.

Kitartás, ha kérdésed lenne írj nyugodtan! :)

2020. dec. 3. 22:52
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Első vagyok.

Leírtad a kulcsszót: fáradt vagy. Igen, fáradt vagy, mert 0-24 jár az agyad, nem tudod kipihenni magad. Próbálj meg úgy pihenni, hogy most nem gondolsz semmire. Lazítsd el magad. Kérd meg édesanyádat, hogy menjenek el egy kicsit valahova a gyerekkel, (tudom, minden zárva van) de egy barátnőhöz, rokonhoz, mittudom én, csak legalább 3-4 órát pihenj úgy, hogy teljes csend van körülötted.

A férjed ünnepekre hazamegy, nem? Esetleg hamarabb is.

Hidd el, semmi baj nem lesz.

Ja, és mozdulj ki! Menj el sétálni, menj el a boltba, menj el a postára, menj el pár sütiért a cukrászdába. Ha kertes házban laktok, menj ki az udvarra. (nekem az segít mindig mikor azt hiszem végem van. Digitális oktatás lett megint, a munkám ugrott egy tüdőgyulladás miatt, de a levegő, a kutyám, az udvar segít, hogy holnap újult erővel kezdjem a napot)

Vegyél karácsonyi díszeket, társasozz a gyerekeddel, beszélgess a neten, menj el egy barátnődhöz, a lényeg, hogy csinálj valamit. Lehetőleg olyat is, amit nem csak otthon lehet.

2020. dec. 3. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem lesz semmi baj, hidd el.

Mennyit mentek ki? Sétáljatok amennyit csak tudtok. Akár minden nap fél órákat. Segíteni fog.

Mindjárt itt a mikulás/karácsony.

2020. dec. 3. 23:09
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerűen elfáradtál, ami nem is csoda, hiszen egyedül neveled a 3 éves gyereked, a férjed távollétében.

Pihenned kéne, ami nem egyszerű, főleg ebben a "vírusos" helyzetben.

Gondolj arra, hogy ez sem fog örökké tartani. Próbálj meg a szép dolgokra koncentrálni. Van egy szép egészséges kisfiad.

Nemsokára itt a karácsony.

A fogad helye meggyógyul, és semmi probléma nem lesz vele.

Minden rendbe fog jönni!

Kitartás és kívánom, hogy átlendűlj ezen a holtponton!

2020. dec. 3. 23:18
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
Azért az durva hogy 20 évesen már szültél, nem érzed magad fiatalnak? Ennyi idősen még szórakozni kellene, élni az életed. Valahol még te is gyerek vagy, érthető hogy sok ez így
2020. dec. 4. 06:37
 9/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem kellett volna 23 évesen olyannak szülni, aki sok időre távol van a munkája miatt. Máskor azért gondolkodj, mielőtt szülsz!
2020. dec. 4. 07:20
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

8-9 és akkor most mi legyen? Dugja vissza a kérdező a gyereket vagy mi? Úgy csináltok, mintha a 40+os korosztálynak nem lenne nehéz a gyereknevelés.

Kérdező, nekem nagyon sokat segít a színezés. Lehet kapni felnőtteknek való kifestőkönyveket, de akár nyomtathatsz is magadnak színezni való mandalákat. Szerintem nagyon jól oldja a stresszt. Akkor is segít, ha a 2 gyerek épp a fejemen ugrál. :) És próbálj meg minél több időt a természetben tölteni. Akkor is, ha hideg van.

2020. dec. 4. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!