Anasztázia névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Adnátok?2020. dec. 3. 13:23
11/19 anonim válasza:
#10 nem muszáj becézni. Csak valaki írta, hogy idióta becézést találnának ki rá.
Attól még, hogy az Ani becézés bizonyos megszokott nevekhez köthetőek, nem zárja ki, hogy más neveket is így becézzenek.
Csak lásd Beni. Bendegúz, Benedek, Benjámin, Benett, Bence nevű Benit ismerek. 😄
Van egy Júlia ismerősöm, akit galád módon nem a megszokott Juliként szólítjuk, hanem Lia becenéven.
12/19 anonim válasza:
A nővéremet így hívják. Családon belül Tázi, barátoknak és ismerősöknek Sztázi vagy Nasti. Szerintem egy rövid vezetéknévhez szép és egyedi. Ha valaki a neve alapján ítéli az embereket sznobnak az az ő szegénységi bizonyítványa. Szerintem szép név.
13/19 anonim válasza:
11 azt is en írtam. Ez a lényeg. NEM AKARNÁM HOGY IDIOTAN BECEZZEK. Ha a pelda alapján szeretném becezni a gyereket, olyan nevet adnék neki. Anasztazianak kifejezetten akkor hívnám, ha így is akarnám szólítani. És marhára zavarna ha mások roviditgetik. Ennyi volt a lényege a hozzászólásomnak. Egy szóval nem állítottam hogy ugyanazt a becézést ne lehetne több névnél használni.
14/19 anonim válasza:
Most, hogy valaki leírta ezeket a becézéseket hozzá, hát így végképp NEM, ronda név, még rondább becenevekkel.
15/19 anonim válasza:
Szerintem szép név csak a becézései furcsák. Én rövid vezetéknévhez adnám.
16/19 anonim válasza:
Nekem túl hercegnős a hangzása. Plusz nem szívesen nevezném el egy brutálisan megkínzott és meggyilkolt orosz nagyhercegnőről a lányom. Mert szerintem kb mindenkinek ő ugrik be a névről.
17/19 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű. Aninak becézném. Vagy Nia pl. aNasztázIA,
18/19 anonim válasza:
*esetleg Nina becenév is pl jó lehet hozzá., vagy Nius
19/19 anonim válasza:
undorító, úgy hangzik mint az anesztézia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!