Egy babás anyukák! Ti rögtön ébredés után felöltöztök, stb?
Nen olvastam a kommenteket.
Nekem férjem 6kor kel, felkelek vele, csomagolok reggelit neki, most, h hideg van teát is főzök termoszba. 7fele elindul, én akkor összekapom magam, iszok egy kávét, azt 8fele kel a gyerek.
4x kelünk átlagosan éjjel. Este 9fele alszunk el.
Egy baba itthon, 2 gyerek suliban. Reggel a ferjem atveszi a babat amig szendvicseket keszitek a suliba, meg magamnak kavet, es amig a baba nem engedi, nem oltozok fel. Kov szabadidomben reggelizek, ha futart varok akkor vmi rovasara igen feloltozok, de egyebkent a sorban csak ezutan jon az oltozkodes.
6hetes, nonstop rajtam log, cserebe ejjel a kisagyaban alszik (napkozben nem).
Ha picit nagyobb lesz, kelek majd a csalad elott 20perccel rendbe tenni magam, egyelore ez nem prioritas.
24es, engem pont hogy a melltartó zavar a legjobban :D kicsik a melleim, és zacskók lettek a szoptatástól, mindenfelé melltartót kipróbáltam már, mindegyikből kiesik egyszerűen, ha lehajolok a gyerekhez, megőrülök, nem merek kb vendégségben lehajolni XD most vettem egy mindent tartó és takaró bralettet, hát ne kérdezzétek hogyan, de ebből is kiesett!!!! :DDDDD az biztos nem segít, hogy az egyik mellem 3x akkora mint a másik, mert kb már csak abból szopizik a kisasszony...
Egyébként a hajamat én is megcsinálom, meg fogat és arcot mosok, csak reggel még hideg van öltözködni, kB 9re lesz olyan meleg a házban, hogy kellemes legyen átöltözni.
Nagyon változó. Nyáron amikor meg melegebb volt simán egész nap elvoltam az alvos polomban bugyival ha nem mentem sehova. Max felrantottam egy rövid nacit. Ekkor ugye a tej miatt meg melltarto is volt rajtam éjjel így volt hogy az egész cuccost furdesnel cseréltem este, ha nem mentem sehova.
Most kb úgy van, hogy felkelunk. Első a kutyák. Etetes aztan kiengedem őket. Aztan a gyereket oltoztetem fel, aztan magamat. Utána eszünk, bár ez attól függ, mert néha kora reggel felkel enni és meg visszaalszik 1-2 órát akkor ő nem eszik meg.
Én már túl vagyok ezen a korszakon (5 évvel), de nekem a felöltözés és önmagam rendbe szedése nagyon kellett, hogy ne érezzem teljesen szétcsúszva magamat.
De különbözőek vagyunk, nem gondolom, hogy ezért aztán neked is fel kell öltöznöd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!