Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy babás anyukák! Ti rögtön...

Egy babás anyukák! Ti rögtön ébredés után felöltöztök, stb?

Figyelt kérdés
Annyira utálom a reggeleket, sajnos addig alszok, amíg a baba (7ig kb), sokkal jobb lenne korábban kelni és rendbeszedni magam, de hát kva fáradt vagyok mert kel még éjjel. Mindegy, nem keresek kifogást mert időm lenne rá, de olyan jó meleg a köntösöm, így egyszerűen kb 10ig nem bírom rávenni magam, hogy felöltözzek. :D ezt mondtam ma a férjemnek, erre azt mondja, hogy minek öltözök fel egyáltalán xD mondjuk sétálni nem köntösben megyünk, meg ha jön valaki nem árt ruhában lenni... Ti hogy vagytok vele? Rögtön ébredés után puccba vágjâtok magatokat? Kávét már megittam, be van gyújtva, most fogok porszívózni is, de öltözni nincs kedvem :Dd
2020. dec. 3. 09:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%

Nen olvastam a kommenteket.

Nekem férjem 6kor kel, felkelek vele, csomagolok reggelit neki, most, h hideg van teát is főzök termoszba. 7fele elindul, én akkor összekapom magam, iszok egy kávét, azt 8fele kel a gyerek.

4x kelünk átlagosan éjjel. Este 9fele alszunk el.

2020. dec. 3. 12:58
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Nálam rutinszerű, hogy reggel rögtön öltözök, mivel meztelenül alszok. Ha megyünk valahova, akkor farmert átveszem. Én nem szeretek sminkelni, szinte soha nem is szoktam, bár időm lenne rá, de egész egyszerűen nem szeretek. Max ha valami ritka eseményre megyünk.
2020. dec. 3. 13:04
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Egy baba itthon, 2 gyerek suliban. Reggel a ferjem atveszi a babat amig szendvicseket keszitek a suliba, meg magamnak kavet, es amig a baba nem engedi, nem oltozok fel. Kov szabadidomben reggelizek, ha futart varok akkor vmi rovasara igen feloltozok, de egyebkent a sorban csak ezutan jon az oltozkodes.

6hetes, nonstop rajtam log, cserebe ejjel a kisagyaban alszik (napkozben nem).

Ha picit nagyobb lesz, kelek majd a csalad elott 20perccel rendbe tenni magam, egyelore ez nem prioritas.

2020. dec. 3. 13:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
En sem birok pizsamaban lenni. Kavet megiszom benne,de utana oltozkodes. Melltarto azonnal,nagy mellem van,rohadtul zavar ha nincs rajtam melltarto. Csak akkor voltam pizsiben,mikor fekvobeteg vagyok,lazas,influenzas,ilyesmi.
2020. dec. 3. 14:37
 25/27 A kérdező kommentje:

24es, engem pont hogy a melltartó zavar a legjobban :D kicsik a melleim, és zacskók lettek a szoptatástól, mindenfelé melltartót kipróbáltam már, mindegyikből kiesik egyszerűen, ha lehajolok a gyerekhez, megőrülök, nem merek kb vendégségben lehajolni XD most vettem egy mindent tartó és takaró bralettet, hát ne kérdezzétek hogyan, de ebből is kiesett!!!! :DDDDD az biztos nem segít, hogy az egyik mellem 3x akkora mint a másik, mert kb már csak abból szopizik a kisasszony...

Egyébként a hajamat én is megcsinálom, meg fogat és arcot mosok, csak reggel még hideg van öltözködni, kB 9re lesz olyan meleg a házban, hogy kellemes legyen átöltözni.

2020. dec. 3. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon változó. Nyáron amikor meg melegebb volt simán egész nap elvoltam az alvos polomban bugyival ha nem mentem sehova. Max felrantottam egy rövid nacit. Ekkor ugye a tej miatt meg melltarto is volt rajtam éjjel így volt hogy az egész cuccost furdesnel cseréltem este, ha nem mentem sehova.

Most kb úgy van, hogy felkelunk. Első a kutyák. Etetes aztan kiengedem őket. Aztan a gyereket oltoztetem fel, aztan magamat. Utána eszünk, bár ez attól függ, mert néha kora reggel felkel enni és meg visszaalszik 1-2 órát akkor ő nem eszik meg.

2020. dec. 3. 19:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én már túl vagyok ezen a korszakon (5 évvel), de nekem a felöltözés és önmagam rendbe szedése nagyon kellett, hogy ne érezzem teljesen szétcsúszva magamat.

De különbözőek vagyunk, nem gondolom, hogy ezért aztán neked is fel kell öltöznöd. :D

2020. dec. 3. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!