Egy babás anyukák! Ti rögtön ébredés után felöltöztök, stb?
Én van hogy egész nap nem öltözök fel..
Annyira utálok öltözni mióta itthon vagyok..
Max akkor öltözök ha megyünk valahova.
Jövőre megyek dolgozni, előre rosszul vagyok hogy kora reggel öltözni kell majd..
Ezerszer kel az egy éves fiam éjjel. Regfel 6-7korul felkelunk, leulok kávézni, ő jarokaban van addig, csinalok neki reggelit, eszik.
Utana kimegyunk a folyosóra ahol van a sminkasztalom, semmi más nincs ott szinte, biztonsagos, járkál körülöttem addig én meg sminkelek, hajat csinalok, feloltozok , én igy erzem jol magam.
Amúgy meg johet postas, futár, akarki, elég kellemetlen lenne 10kor kontosbe kimenni.
Mi 10 után már az udvaron vagyunk és amugyis szeretek kepeket csinálni magunkról, nem kontosben.
Nekem hozzátartozik a reggelemhez az azonnali öltözés. Hálóing köntös kombóban nem érzem jól magam, olyan mintha slampos, vagy beteg lennék :D
De kinek mi. Én el nem tudom képzelni a reggeli rutin nélkül a napomat, együtt kelünk általában mind a 3an. Apa munkába készül, én meg csak addig vagyok készületlen, amíg a gyerek el van látva. Pelenkázok öltöztetek, reggelizünk közösen. Apa elmegy dolgozni, én felöltözöm, rendbeteszem az arcom, megfésülködök, beágyazok, kávézok. Ez minden reggel szigorúan sorrendben. Közben a kicsi lánykám játszik mellettem. Kipakolja a piperéimet és a ruháimat a szekrényből vagy a fésűmmel fésülködik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!