Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy babás anyukák! Ti rögtön...

Egy babás anyukák! Ti rögtön ébredés után felöltöztök, stb?

Figyelt kérdés
Annyira utálom a reggeleket, sajnos addig alszok, amíg a baba (7ig kb), sokkal jobb lenne korábban kelni és rendbeszedni magam, de hát kva fáradt vagyok mert kel még éjjel. Mindegy, nem keresek kifogást mert időm lenne rá, de olyan jó meleg a köntösöm, így egyszerűen kb 10ig nem bírom rávenni magam, hogy felöltözzek. :D ezt mondtam ma a férjemnek, erre azt mondja, hogy minek öltözök fel egyáltalán xD mondjuk sétálni nem köntösben megyünk, meg ha jön valaki nem árt ruhában lenni... Ti hogy vagytok vele? Rögtön ébredés után puccba vágjâtok magatokat? Kávét már megittam, be van gyújtva, most fogok porszívózni is, de öltözni nincs kedvem :Dd
2020. dec. 3. 09:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Mivel melegitöben vagyok itthon, azt azonnal felkapom, amikor felkelünk, ha az utcára megyünk akkor farmert, pulcsit veszek fel, köntösöm nincs és pizsama helyett pólóban alszok, úgyhogy nem lenne kellemes egész reggel abban fázni.
2020. dec. 3. 09:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Áhh...ő az első. Öltözik,reggelizik..közben én kávézok és majd csak utána vágom magam rendben :D
2020. dec. 3. 09:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel xarul alszunk éjszaka,csomó ébredéssel így én reggel nem vagyok se energikus,se fitt, akkor kelek mikor a gyermekünk.Ez reggel 5-8 között bármikor lehet.Általában pelenka csere, után reggeli neki, mert nagyon éhes és valamikor 10 felé magamat is összevakarom.
2020. dec. 3. 10:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én van hogy egész nap nem öltözök fel..

Annyira utálok öltözni mióta itthon vagyok..

Max akkor öltözök ha megyünk valahova.

Jövőre megyek dolgozni, előre rosszul vagyok hogy kora reggel öltözni kell majd..

2020. dec. 3. 11:05
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Én ahogy felelek, tusolok és feloltozok. Nem tudnék pizsamában flangalni, ezt szoktam meg. Míg rendbeszedem magam, addig a gyerek pakolaszik, jön megy egyik szobából a másikba, vagy éppen bejon hozzám. Mindenki máshogy csinálja.
2020. dec. 3. 11:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
6 körül kel a lányom. Kihozom hozzánk az ágyba, ott megkapja a kis tápiját meg a cicit, én közben megiszom a tejeskávém, aztán ameddig büfizik, elalszik addig nézem a tv-t. Általában 8-9 között visszaviszem a szobájába és csak utána öltözök és szedem rendbe magam. 1 hónapos a kicsi
2020. dec. 3. 11:36
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
Igen ahogy felkelek az az első. Utána a nagyot szedem rendbe a sulira. Fél hétkor kelünk a kicsi 7-7:30 közt szokott.
2020. dec. 3. 12:06
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

Ezerszer kel az egy éves fiam éjjel. Regfel 6-7korul felkelunk, leulok kávézni, ő jarokaban van addig, csinalok neki reggelit, eszik.

Utana kimegyunk a folyosóra ahol van a sminkasztalom, semmi más nincs ott szinte, biztonsagos, járkál körülöttem addig én meg sminkelek, hajat csinalok, feloltozok , én igy erzem jol magam.

Amúgy meg johet postas, futár, akarki, elég kellemetlen lenne 10kor kontosbe kimenni.

Mi 10 után már az udvaron vagyunk és amugyis szeretek kepeket csinálni magunkról, nem kontosben.

2020. dec. 3. 12:31
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudok egész nap pizsiben lenni. Nem kelek hamarabb, mint a lányom, de utána együtt reggelizünk, én lezuhanyzok és utána felöltözök, majd sminkelek.
2020. dec. 3. 12:32
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hozzátartozik a reggelemhez az azonnali öltözés. Hálóing köntös kombóban nem érzem jól magam, olyan mintha slampos, vagy beteg lennék :D

De kinek mi. Én el nem tudom képzelni a reggeli rutin nélkül a napomat, együtt kelünk általában mind a 3an. Apa munkába készül, én meg csak addig vagyok készületlen, amíg a gyerek el van látva. Pelenkázok öltöztetek, reggelizünk közösen. Apa elmegy dolgozni, én felöltözöm, rendbeteszem az arcom, megfésülködök, beágyazok, kávézok. Ez minden reggel szigorúan sorrendben. Közben a kicsi lánykám játszik mellettem. Kipakolja a piperéimet és a ruháimat a szekrényből vagy a fésűmmel fésülködik :))

2020. dec. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!