Mit tegyek, ha 5 éve császároztak, de hidegben (mint most) annyira fáj, hogy menni nem bírok?

Nekem a mellem lett ilyen (2 évig szoptattam).
Beleüt a hideg, és elkezd fájni. Nagyon... Pedig már 2.5 éve elválasztottam a lányom.
Ez van. A terhesség - szülés olyan változásokat okoz, ami ellen nem tudunk tenni semmit.
Nekem is császár volt. Szerencsére a hegem nem fáj. Csak viszket néha rettenetesen...

Menj el orvoshoz. 5 év alatt nem voltál nőgyógyásznál, hogy rákérdezz?
Amikor puffasztó ételt eszem, nekem akkor fáj 1 ponton. Az orvos kapásból megnézte és mondta, hogy valószínűleg összenövés, ha erősödik a fájdalom, akkor jelentkezzem soron kívül.

Nekem is fáj a 2 éves hegem, pár napja voltam dokinál, azt mondta amíg esetleg akarhatok másik gyereket és lesz még egy csm. addig felesleges bolygatni.
Nőgyógyászati endoszkopos műtéttel csinálják amúgy, biztosan összenövés van a heg alatt is
á.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!