Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló gyógyszer...

Fogamzásgátló gyógyszer lerakása után negatív-pozitív tapasztalat?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy utana nagyon sokára állt e vissza a ciklus, vagy sok pattanása lett, fájdalmas menstruáció. Pozitívba hogy akinek a libidóját csökkentette, utána visszatért? Bármilyen tapasztalat érdekel!

Köszönöm szépen.

2020. dec. 1. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Nekem negatív tapasztalatom van.

2.5 évig szedtem a lyndinette30-at.

Se előtte, se utána semmit.

1.5 évig tartott, mire helyreállt a ciklusom! Durva hormonzavarom lett tőle. Volt, hogy 1.5 hónapig véreztem, utána 1.5 hónapig semmi... De utána nagyon lassan helyreállt. És teherbe estem.

2020. dec. 1. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a negatív az volt, hogy elkezdtem hízni.. nagyjából 8-10kg jött fel. Természetesen az életmódom sem volt sportolós, de mikor letettem hirtelen feljött ennyi :) más szerencsére nem.
2020. dec. 1. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
2/2 vagyok azt lehagytam, hogy Nobabelle Daily-t szedtem
2020. dec. 1. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

5 évig szedtem Gestomix 20-at, 6 éve hagytam abba. Hormonzavart okozott: 2 évig nem volt rendszeres a menstruációm, most pedig 3. éve nem esek teherbe, már lombikoztunk is. Valószínűleg a fogamzásgátló vágott tönkre teljesen.

28

2020. dec. 2. 01:27
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
3,5 évig szedtem a Rigevidon nevű gyógyszert. Nekem egyből visszaált a ciklusom, ugyanúgy érzem középidőben az ovulációs fájdalmat már az első gyógyszermentes ciklustól. A vérzésem kicsit erősebb es 1. nap kicsit jobban fáj a hasam, de nem vészes.
2020. dec. 2. 07:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem negatív tapasztalatom nincsen. Kb 10 évig szedtem a gyógyszert. Először Lindynette 20-at, aztán a Dieniellt. Ahogy leraktam, rá 2 hónapra várandós lettem. A szülés után 1 éven belül újra várandós lettem.
2020. dec. 2. 08:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Én 2x szedtem gyógyszert

Ugyértem elsőre volinát szedtem. Ezt úgy kb 8 évig.

Mikor abbahagytam kb 2 hónap alatt 8kg feljött rám, pedig semmi nem változott az étkezésemben, mozgásomban. Második hónapban meg is fogant a fiunk.

Szülés után azaliát szedtem 3 hónapig. A 3 hónap alatt végig véreztem megállás nélkúl, lecserélte az orvos cerazettére, ami lenyegében ugyan az. Ezt 1 évig szedtem, nem volt mellette vérzésem. Mikor abbahagytam akkor tűnt fel, hogy libidóm kb semmi nem volt. Itt is jött fel jópár kg. És ami a legdühítőbb, azóta lassan 1 éve nem tudok teherbeesni. (Pedig fiam mondom, 2.hónapban összejött)

2020. dec. 2. 08:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Sok pattanás, ömlik a zsír a fej és arcbőrömből. Mondjuk én alapból zsíros bőrű vagyok, de ez nagyon durva, naponta hajat kell mosnom. A ciklusom egyből helyre állt.
2020. dec. 2. 09:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ettől tartok én is, hogy a masodik baba már nem lesz olyan egyszerű, az első 1 hónap alatt összejött.

Na meg a pattanások.. nekem is extra zsíros bőröm van.

2020. dec. 2. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pozitív az volt, hogy elmúlt a migrénem. Utólag derült ki, hogy a fogamzásgátló okozta, nem jutott eszembe, hogy fejfájásról panaszkodjak a nőgyógyásznak, ő meg nem említette, hogy előfordulhat
2020. dec. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!