Fogamzásgátló gyógyszer lerakása után negatív-pozitív tapasztalat?
Olyanra gondolok, hogy utana nagyon sokára állt e vissza a ciklus, vagy sok pattanása lett, fájdalmas menstruáció. Pozitívba hogy akinek a libidóját csökkentette, utána visszatért? Bármilyen tapasztalat érdekel!
Köszönöm szépen.
Nekem negatív tapasztalatom van.
2.5 évig szedtem a lyndinette30-at.
Se előtte, se utána semmit.
1.5 évig tartott, mire helyreállt a ciklusom! Durva hormonzavarom lett tőle. Volt, hogy 1.5 hónapig véreztem, utána 1.5 hónapig semmi... De utána nagyon lassan helyreállt. És teherbe estem.
5 évig szedtem Gestomix 20-at, 6 éve hagytam abba. Hormonzavart okozott: 2 évig nem volt rendszeres a menstruációm, most pedig 3. éve nem esek teherbe, már lombikoztunk is. Valószínűleg a fogamzásgátló vágott tönkre teljesen.
28
Én 2x szedtem gyógyszert
Ugyértem elsőre volinát szedtem. Ezt úgy kb 8 évig.
Mikor abbahagytam kb 2 hónap alatt 8kg feljött rám, pedig semmi nem változott az étkezésemben, mozgásomban. Második hónapban meg is fogant a fiunk.
Szülés után azaliát szedtem 3 hónapig. A 3 hónap alatt végig véreztem megállás nélkúl, lecserélte az orvos cerazettére, ami lenyegében ugyan az. Ezt 1 évig szedtem, nem volt mellette vérzésem. Mikor abbahagytam akkor tűnt fel, hogy libidóm kb semmi nem volt. Itt is jött fel jópár kg. És ami a legdühítőbb, azóta lassan 1 éve nem tudok teherbeesni. (Pedig fiam mondom, 2.hónapban összejött)
Köszönöm a válaszokat!
Ettől tartok én is, hogy a masodik baba már nem lesz olyan egyszerű, az első 1 hónap alatt összejött.
Na meg a pattanások.. nekem is extra zsíros bőröm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!