Gyerek és állat kérdés?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban mindig nyúztam a szüleimet, hogy legyen kutyánk. Volt is kutya/macska/nyúl. Mindig nagyon szerettem az állatokat és aranyosabbnak tartottam egy kiskutyát, mint egy kisbabát. Na amióta gyerekem lett azóta viszont rühellem az állatokat. Csak a potenciális veszélyt látom bennük. Csak azt, hogy veszélyesek vagy büdösek vagy csak a gond van velük. Ha a kisfiam megsimat egy macskát már rosszul vagyok, pedig gyerekkoromban én is dögönyöztem őket. Másnál volt ilyen gondolat vagy velem van a baj?2020. nov. 30. 18:20
11/19 anonim válasza:
5: Nem a macska maga büdös hanem a macskaalom amibe a dolgát végzi.
15/19 anonim válasza:
Mintha én írtam volna! Egész életemben én voltam a nagy macskás, imádtam őket, együtt aludtam velük, egész nap dögönyöztem őket, stb. Amikor terhes lettem, rá két hónapra meghalt a cicám, akkor egy hétig zokogtam. Mondtam, hogy egyelőre nem lesz másik, majd ha nagyobb lesz a baba. A szomszédban (anyóséknál) 12 macska van, járnak át hozzánk is. Van két kutya is. Hát olyan szinten idegenek lettek számomra, hogy az hihetetlen. Én soha többet nem fogok semmilyen állatot beengedni a házamba, elég a gyerek után takarítani. Egyszerűen hidegen hagynak az állatok. A madarakat nagyon szeretem mondjuk, nézni nagyon jó őket, de azokat nem is tudja megfogni a gyermekem :D de a cica meg a kutya (ők eddig se voltak nagy kedvenceim) egyszerűen már csak problémát jelent nekem... Összeszarja a kertet, szőrös lesz mindent, behozza a bolhát meg a kullancsot... Bleh.
16/19 anonim válasza:
15ös vagyok:úgy értem, hogy nekünk most semmilyen állatunk nincs, csak átjárnak hozzánk a macskák a szomszédból, meg ott van két kutya is.
17/19 anonim válasza:
Miért vagyok lepontozva? Szerintem elég hasznos volt a válasz, a kérdésre válaszoltam, nem dobtam ki állatot, stb... Komolyan nem értem.
18/19 A kérdező kommentje:
Amiért lebetegezik és lebutázzák az embert. Ne is foglalkozz vele. :) Én meg azokat tartom betegnek, akik gyereknek tekintik az állatukat, szülinapi tortát sütnek neki és naponta posztolnak képeket róluk. Ez van.
2020. dec. 1. 08:46
19/19 anonim válasza:
Tényleg nem értem :D ha nem rajongom körbe a macskákat, akkor semmit nem érek. Eddig büszkén voltam macskás, de már inkább tagadom, hogy az voltam, mert nagyon durva community van mögötte :D
Ez van. Aki nem érti meg, hogy mennyivel másabb egy kinti macska - koszos, büdös, bolhás, kullancsos, összefossa a kertet mert az idióta gazdài minden nap tejet itatnak vele, lehugyoz mindent, mert nincs ivartalanítva - az sose fogja megérteni, hogy mi bajunk van. Attól meg egyszerűen frászt kapok, amikor viszem át a gyereket a szomszédba és a kutyák nyalogatják a lábát...
Meg amúgy is ujjszopós a gyerek, minden a szájába kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!