Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén a férfiak miért nem...

Őszintén a férfiak miért nem szeretnek /akarnak időt tölteni a kisgyerekeikkel? Ergo a családjukkal.

Figyelt kérdés

Sajnos az én férjem ilyen. És van még jó néhány ilyen ismerőse, nekem viszont pont az ellenkezője jellemző a baráti körömben.

Miért?

Nem mai dolog ez csak így télen kevesebb a munkája, nem tud mindig azzal jönni hogy ma is dolgozik. És ilyenkor kijön. Inkább átmegy az apjához és ki találnak együtt programot mint hogy velünk legyen. A szülei a mögöttünk lévő utcában laknak igy 2 perc séta.

3 és egy fél éves kisgyerekeink vannak de velem se akar időt tölteni (a szexet leszamitva)

Miért? Neki nem öröm látni a gyereket?

A gyerekek előtt ő nagyon apa típusnak tűnt és úgy is viselkedett imádta a gyerekeket.

Nincs elfáradva a gyereknevelés miatt mindent én csinálok. Illetve nagyon szerencsések vagyunk mert áldott jó gyerekeket kaptunk.

Én rontottam el vmit? Mit tehetnék?

2020. nov. 29. 11:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

20 ez egy picit emlékeztet a rendőrök hozzáállására a megerőszakolt tinikkel. Mikor megkérdezik, hogy milyen ruhát viseltél, nem volt túl kihívó?

Ha beleszól a kérdező ha nem, akkor is érdekelnie kellene a a családja, de bárhol máshol elvan. Ha egyedül hagyja vele se élvezi a gyerekezést, az anyját hívja a 3.5 éves mellé mert annyira nem érdekelte soha, hogy mem tud vele évek múlva se mit kezdeni.

De azért hibáztassuk csak a megerőszakolt lányt, az is magába nézhetne gondolom. Minek megy bulizni, ő kereste a bajt, nem?

2020. nov. 29. 15:56
 22/26 anonim ***** válasza:
14%

Az azért más. Az erőszakra nincs mentség. Itt szó sincs arról, hogy olyat tesz a kérdező férje, amihez a feleség nem járult hozzá.

Simán lehet szó arról, hogy kiábrándult, ráunt a beszólásokra, vagy egyszerűen érzéketlen tapló, bármi.

Az is lehet, hogy nem a gyerekekkel van baja, hanem a feleségével.

De akkor legyen a férfi a hibás, mert nem visel el mindent. Azzal biztos előrébb lesznek, ha ő nem változik, csak a férjét szapulja.

2020. nov. 29. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Senki nem mondja, hogy csak az egyik, vagy csak a másik a hibás.

Az a gáz, hogy te ezzel a “minek ment oda” hozzáállással rögtön az anyában kerested a hibát.

2020. nov. 29. 16:21
 24/26 anonim ***** válasza:
4%

De hiszen nem erről van szó. Az erőszak egy olyan dolog, amihez az egyik fél nem járult hozzá. Teljesen mindegy, hogy miben volt, hol volt vagy mit csinált.

Itt viszont 3 év viselkedéséről van szó, ami valami miatt kialakult. És a kérdés, hogy mi miatt.

Mint írtam, én először a saját viselkedésemet vizsgálom és nem egyből a másikat hibáztatom. És természetesen megbeszélnem a férjemmel. Ha szükséges bocsánatot kérek és a férjem is így tesz. Elfogadjuk egymás érzéseit vagy bocsánatot kérünk egymástól, ha rossz napokon megsértjük a másikat.

2020. nov. 29. 16:38
 25/26 anonim ***** válasza:
71%

Ha valami nem tetszik bárkinek, nyissa ki a száját! Ha a kérdező szapulja a férjét, az nem mentség, hogy nincs a gyerekeivel! Aki szereti a gyerekeit, de elege van az anyjukból, az eléri, hogy kettesben legyen a gyerekeivel!(és nem dugja meg anyukát)

Mi az, hogy a nő szekálja őt, és erre normális hogy lemond a gyerekeivel töltött időről??? Nem értem, a gyerekekhez való viszonyának nem kellene, hogy köze legyen a feleséghez való viszonyához!

Ennek az embernek(és sok apának és anyának) nem fontos a családja, nem szeret velük lenni, nem szereti őket, csak vannak! Előfordul, nekem mindkèt szülőm ilyen. Bezzeg a pasijukkal, nőjükkel mindig vannak, pedig azok kegyetlenül beszélnek velük és nem is rokonok meg semmi.. éveken át rájuk se unnak, nekünk meg nem örültek eléggé!

Kérdező, a férjed nem szeret titeket. El fog válni, amint talál valakit, az ilyen kényelmes, nem lesz egyedülálló, kell neki a passzív társaság!

2020. nov. 29. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom valaki kérdezte-e, de mièrt vállaltál vele második gyereket, ha már korábban is ilyen volt?
2020. nov. 29. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!