Mit lehet a zsarolás ellen tenni?
34 éves ffi vagyok és van egy kisfiam aki 3 éves.
1 éve vagyok külön az exemel már alapból rossz volt a kapcsolat de hála istennek nyomós okot is adott hogy végre vége legyen (ne a gyerek tartson össze minket) mert lebukott hogy megcsalt. Segitettem neki összepakolni és uriember módjára veszekedés nélkül kitettem a lakásból, a fiamat pedig én neveltem addig a pontig ameddig per útján el nem veszitettem a pert az indok: a gyerek kicsi. rendben van...
Láthatásért most küzdök mert már 3 éves és ez vizválasztó kor hogy a szokásos minden 2. hétvégét velem tölthethesse. Az anya nyilván mivel hogy ezt nagyon elszurta esélye sincs hogy megbocsájtsak neki csak a gyerekkel tud zsarolni és teszi is. Azaz az eddigi láthatást is probálja tönkretenni , zavarni.
Ő neki 1 hónappal késöbb már új párja volt természetesen nem foglalkoztam vele és 1x sem hoztam fel neki ezt mivel az ő dolga azóta már megint másvalakivel van.
Én egy év után tartottam ott hogy képes vagyok már talán megismerkedni valakivel és találtam egy olyan nőt aki eddig nagyon tündér velem és a fiamat is elfogadja (eddig csak képeken látta és elfogadja hogy ő van nekem) de itt a probléma az hogy megmertem ismerkedni valakivel ennyi idő után ez volt páromnál kicsapta a biztositékot és azóta még kegyetlenebb még azt a kis KT időt is a gyerekemmel tölteni ami eddig volt.
Természetesen ezt a per ujravizsgálásnál el fogom mondani hogy még a láthatás is nagyon nehézkesen megy emiatt a hozzáálás miatt.
Eddig nem csináltam ilyet de mivel tudjam bizonyitani hogy mennyire nehézkesen megy a láthatás? (video vagy rejtet dikatfon) hogy véletlenül se tudja letagadni.
Ezek mind csak szóbeli zsarolások de nagyon sokszor a gyerekkel zsarol hogy kb semennyit nem fogom látni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!