Miért teszik ki egyes nők az instagramra hogy szoptatnak?
11 de egy nem szoptató anyát nem érdekli, hogy Marcsi szoptat, vagy ha igen akkor valóban az van, amit te írsz, hogy bántja, hogy ő nem tudott. Tehát akkor vagy szándékosan másokat akarnak ezzel bántani vagy a férfiaknak mutogatni a melluket? 🤔 hát egyik sem túl szép vagy becsülendő dolog.
Esetleg még tényleg dícséretet várnak. Na de mire? Komolyan nem értem.
Más is szoptat, büszke rá, mégse teszi ki, hogy szoptat, és nem teszi ki a gyerekét annak, hogy halálra cikizzék a gyerekét emiatt.
Ezek az anyák olyanok, mint azok az anyák, akik kiteszik a csúnya testüket. Azért csinálják ezt, mert tudják, hogy az nem egy szép test, és ezt megpróbálják magukkal elhitetni hazugságokkal (pl.: a stria azért alakul ki, mert gyereket vállaltál, és azért híztál meg 100 kilósra, mert gyereket vállaltál). Amikor valamiért meginog az önbizalmuk, akkor már nem lesz nekik elég az, hogy folyamatosan mantrázzák magukba a fent említett hülyeségeket, és a külvilágtól várnak megerősítést. A sok mézes mázos szöveg helyett kiírhatnák ezt is: "Légyszi, like-old a képemet, és kommentelj oda egy cuki dolgot, hogy azért híztam meg 120 kilósra, mert gyereket szültem, és még véletlenül se azért, mert lusta vagyok, nem mozgok, de sokat zabálok."
Ugyanez a szoptatós képekkel. Úgy alapjáraton senkit nem zavarna, ha nyilvánosan szoptatnának a nők letakarva, de bennük terjeng az ősanyaság, és csak azért is mutogatni kell a mellüket, és csak azért is úgy kell szoptatni, hogy mindenki lássa, még véletlenül se elfordulva meg letakarva. Aztán ezek az étteremben, bevásárlóközpont kellős közepén szoptató anyák egyszer emberükre akadnak, és jól megmondja nekik valaki a magukét, és akkor bizony felkerül egy-egy ilyen poszt a közösségi oldalakra.
Nekem egyáltalán nincs bajom a nyilvánosan szoptató anyákkal, akik normálisak, és figyelembe veszik azt, hogy vannak emberek, akiknek ez gusztustalan, ezért elfordulva, eltakarva teszik ezt. De az, hogy éttermekbe mindenféle takarás nélkül csak úgy kitenni aztán megetetni a babát... hát néhány ember nem tudom mit szólna hozzá, ha az egyik vendég SZÁMODRA (és azért nagy betűvel írtam, mert mindenki számára más az undorító) undorítóságot csinálna, elmenne az étvágyad, rád jönne a hányinger, és ott kellene hagynod a kifizetett kajádat, hát nem tudom, hogy állna ezeknek a nagy szoptatásnáciknak a pofája (akinek nem inge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!