Miért teszik ki egyes nők az instagramra hogy szoptatnak?
Mert büszkék rá, visszajelzésre vágynak vagy megerősítésre. Vagy csak motiválni szeretnének.
Általában ezek miatt osztanak meg az emberek dolgokat. Legyen az szoptatás, háziállat, gyerek, utazás, stb.
#6 A terhesség is természetes dolog és sokan mennek kismama fotózásra. Mert mindenkinek kell ugyanúgy pózolva egy kép magáról.
Egyszerűen most divat posztolni szoptatós képet is és aki "divatmajom" az úgy gondolja, hogy neki muszáj. Ettől Beyoncé -nak érzik magukat.
Nekem is vannak pózolós képeim, de azokat priviben elküldöm azoknak, akiket érdekel. A többi ismerősömet (általános iskolás osztálytárs) kétlem, hogy érdekelné.
De milyen visszajelzésre vagy megerősítésre várnak?
Etesse mindenki a gyerekét ahogy tudja. Nincs ebben semmi különleges.
Egy várandós fotózás nekem azért másabb mert azok a képek általában igényesek, ízlésesek. Szívesen elnézegetem.
Egy szoptatós képben semmi szépet, igényeset nem látok. Pusztán magamutogatás.
El kellene már dönteni hogy a szoptatás az egy megfoghatatlanul csodálatos és intim dolog, vagy egy mindennapi átlagos amit nyugodtan közszemlére lehet tenni.
Az ilyeneknek általában bomba testük is van, vagy jó szerkesztőjük, fotósuk, gondolom azt akarja a világnak mutogatni, hogy ő 100%-on funkcionáló ANYA, hiszen szoptat, az meg mint tudjuk csodaszer, de nézzétek milyen szép kerek mellem van, nem csak k.b.szott jó anya vagyok, hanem k..va jó NŐ is akiért vadul a párja.
De figyi, akkor se kap el senkit a zura annyiszor mint Krisztikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!