Van valami amit másképp csinálnál ha visszamehetnél az időben?
Figyelt kérdés
Nem nevelnéd olyan szigorúan a gyermeked, nem lennél olyan engedékeny stb.2020. nov. 10. 12:26
1/9 anonim válasza:
Nem születnék még / Az első adandó alkalommal megölném magam
2/9 anonim 

válasza:

Nem hinném el, hogy gyereket nevelni könnyű és várnék még 5 évet, kettesben a párommal.
3/9 anonim 

válasza:

Németül tanulnék angol helyett, mert az angolnak semmi hasznát nem veszem, a német pedig kéne. Már általánosba is másikba járnék, nemhogy középsuliba.
4/9 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok. Nem tanítónőt választanék, hanem normális, erős iskolát, ahol nincs cigány. Nagy hiányosságaim vannak a gyenge suli miatt. Sokra mentem a szimpatikus tanítóval. Aki egyébként még elsőben elment gyesre, azt kaptunk helyette egy nem olyan kedveset.
5/9 anonim 

válasza:

Sokkal nagyobb rendszert vinnék az egész gyerekezésbe már az elejétől. Ez nem a katonás, időszerinti rendet jelenti, amikor 10-kor akkoris ágyba dobod, ha nem álmos,de több lenne a rendszer.. és nem hinném el, hogy rossz anya vagyok és nem fog kötődni,ha nem pakolgatom folyton cicire és otthagyom másra is.. és jó dolog a hordozás ( kirándulni csak így lehet jól) de babakocsiba többet tenném az elejétől. Mert jó dolog, ha sokat van rajtad a babád, de hogy éjjel-nappal az nem egészséges.
6/9 anonim 

válasza:

Már kisfiam születése napján elválnék a férjemtől. Sajnos akkor 2 évig vártam..de ha utóbb is,így is sikerült újra boldog életet varázsolni magunknak.
8/9 anonim 

válasza:

Csak akkor változtatnék egy sor dolgon, ha valaki garantálná, hogy a mai napra pont ide lyukadok ki ismét, mert ami most van, azt nem adnám semmi pénzért. Ha így lenne, akkor nem mennék hozzá az első férjemhez és 4 évvel előbb Budapestre költöznék, eleve nem mentem volna az első egyetemi szakomra, hanem egyenesen informatikára, és nem szoktam volna rá a cigire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!